自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

儲物資
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23058783

求教
謝謝

象牙宮

今日出去買野,周維都有米賣,尋日Aeon 都有大大包既賣喎。
係咪你無出去邊區無?

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

屯門好多米,唔好睇超市,百佳1定無米,去雜貨糧油店
想認識多啲屯門友

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

要早D起身去超市。早起的鳥兒才有得吃。

子爵府

一區區,屋村果D超市真係米同厠紙全吉,我同呀媽講等多一個星期應該正常番,呀媽要中午食粉面,夜晚先食飯咁

男爵府

fernadaz 發表於 20-2-9 18:51
求教
謝謝

今日見屈臣氏有細細包的米賣

男爵府

龍山仔仔 發表於 20-2-9 20:05
今日見屈臣氏有細細包的米賣
yes,

珍珠宮

求教
謝謝

我見百佳及惠康差不多日日也有米的貨返,只是你是否碰到返貨的時段。
過去5日我自己就分另碰上三次剛剛有米返貨。但我無買,屋企剛剛才開了一包8Kg。足夠一個月食。

伯爵府

回覆樓主:

今日下午惠康有好運8kg同金鳳5kg,金鳳仲要無點大加價,$85一包。

水晶宮

City's super海量日本米
係價錢問題啫
但如果真係無曬米又要煮飯可以買日本米

大宅

育兒性格勳章

求教
謝謝

I have the same problem
有冇人知係咪每日都返貨同埋通常幾點

男爵府

回覆樓主:

真系一區區吾同,我見好多呀。

男爵府

超市早D去會有,唔好超過11點

男爵府

求教
謝謝

糧油鋪

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

求教
謝謝

返左大把貨

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

貨源充足

彩鑽殿

ayi1 發表於 20-2-9 20:11
今日下午惠康有好運8kg同金鳳5kg,金鳳仲要無點大加價,$85一包。

我買左包10kg金鳳$165,唔知有冇加左價

彩鑽殿

BlessSky 發表於 20-2-9 20:19
超市早D去會有,唔好超過11點

早去有啲都上唔切架

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

雜貨糧油店大把!買米唔使一定去超市架。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

yuyueng 發表於 20-2-9 20:38
雜貨糧油店大把!買米唔使一定去超市架。

x 2

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至