自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

如果一路只係包裝中,packing已經兩星期,客服又冇回覆,點算?

大宅

小平媽媽 發表於 20-2-21 14:20
唔該你
我原本係SF送上門,其實要唔要改返順豐站會快啲呢?
我就係順豐站樓上

等佢出左貨,有順豐號碼再改都唔遲
但都唔知幾時先去到先步

侯爵府

2024年龍年勳章

miriam 發表於 20-2-21 13:51
睇下揾唔揾到

我又買左gitech, 被取消

侯爵府

2024年龍年勳章

miriam 發表於 20-2-21 13:15
可以放心 lu

呢度幾多個幾錢?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

pandafamily2008 發表於 20-2-21 15:01
你真係好好運,我同日訂,而家被賣豬仔,轉左船運,要7/3先到
訂個時無諗過用 SF

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

hahaha1231 發表於 20-2-21 15:57
我又買左gitech, 被取消
gitech 係我收左個批出左貨仍然係配送準備中............跟住就無左.............

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

hahaha1231 發表於 20-2-21 15:59
呢度幾多個幾錢?
100 個, 幾錢.....唔好提.............

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我朋友幫我地喺過年前訂,但到依家都無出貨,我見好多jm遲過我訂都收到,嘅咩退款先好啲?

王國長老

Jas-MaMa 發表於 20-2-21 16:24
我朋友幫我地喺過年前訂,但到依家都無出貨,我見好多jm遲過我訂都收到,嘅咩退款先好啲?
...
取消單啦, 可能係無貨, 但HOLD 住你

大宅

miriam 發表於 20-2-21 16:33
取消單啦, 可能係無貨, 但HOLD 住你

叫左取消,不過搭上搭唔知幾時先比番錢我

水晶宮

回覆樓主:

出到已好了,無論走船定走空運。
韓國已經講左27號開始禁運口罩。

大宅

回覆樓主:

由2月4日到以家都冇updates, 可以點做。
退款又唔可以,只有等?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

miriam 發表於 20-2-21 13:51
睇下揾唔揾到

我都係依間,但被佢取消左

王國長老

kittycky 發表於 20-2-22 22:53
由2月4日到以家都冇updates, 可以點做。
退款又唔可以,只有等?
我開頭都係塞住左係某個位, 搞到日日CHECK 住, 見到出左韓國國內物流號碼點都係收左貨先有, 去到包裝中又等過, 由 4/2 出貨, 17/2 先去到香港 EMS, 19/2 收貨.

我諗你係返 GMARKET 聯絡客服問情況.

大宅

miriam 發表於 20-2-22 23:05
我開頭都係塞住左係某個位, 搞到日日CHECK 住, 見到出左韓國國內物流號碼點都係收左貨先有, 去到包裝中又等 ...

今日send左email去CS,希望快D知結果啦!
我選用SF,唔知係咪D個原因咁耐都唔出。

子爵府

路過一問,我單貨係咁嘅狀態,係咪凍過水2月4號訂的,謝謝。
]

大宅

muihsu 發表於 20-2-23 04:51
路過一問,我單貨係咁嘅狀態,係咪凍過水2月4號訂的,謝謝。

出咗貨等上船/空運,等下la

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

miriam 發表於 20-2-21 16:06
100 個, 幾錢.....唔好提.............

恭喜 我未用過gmarket,我訂amazon jp,都係貴,不過有得用唔洗出去搶同排餐死已經好好

子爵府

Luffy007 發表於 20-2-23 06:44
出咗貨等上船/空運,等下la

wcpcelia    發表於 20-2-23 09:42
]

首頁

尾頁

跳至