自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Fishma007 發表於 20-3-3 22:27
Little x room 佢老公係中e師
曾經有一段時間光顧佢
但你會發現佢係非一般的中醫師

佢話佢對仔女由出世開始,唔睇西醫食西藥㗎!
講到佢老公神醫咁

子爵府

我係二汪果時follow 佢,本來我都幾like 佢,幾欣賞佢,自從佢講三家姐單野,初初幾好笑,講足幾個月,有啲厭。國難呢個單都好爆。愈來愈發現佢容納不到異見人士,都吾緊要,個page係佢,但人哋只係表達自己意見,佢就non stop 攻擊人,仲八婆,柒婆,好爛口,潑婦罵街咁。我接受唔到 之後unfollow 了。

侯爵府

牛年勳章

Helllokitty 發表於 20-3-4 20:07
我係二汪果時follow 佢,本來我都幾like 佢,幾欣賞佢,自從佢講三家姐單野,初初幾好笑,講足幾個月,有啲 ...

同感,我之前無聽過,見到呢個post先去8,睇返佢好多post,明白佢想揭開所謂KOL嘅假面具或者疑似欺騙嘅情況,但其實揭穿咗,俾到其他人知唔好被騙咪算,見到佢不斷攻擊,咬住唔放,好似真係想迫到人埋牆角咁,有啲over

複式洋房

有無圖 食花生

複式洋房

有無圖 食花生

子爵府

MerryMe 發表於 20-3-4 15:02
係咪好靚呢

下面幅圖著藍裙的衣服配襯真係不敢恭維... 1822咁著都死

男爵府

bdrescue 發表於 20-3-4 00:08
sorry, lilian kan個image又cheap又俗, d真人相完全同後生靚女無關係

Lilian Kan 同美詩一樣,淘寶貨 mark up /扮自家設計。呢個post有講:

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22456772

伯爵府

Ashleycorina 發表於 20-3-3 20:09
我睇到佢啲comment都好mean

yes I saw a lot too 應該冇咩野唔會俾佢鬧

珍珠宮

王國教室勳章

callmebabe 發表於 20-3-5 19:14
yes I saw a lot too 應該冇咩野唔會俾佢鬧

最初有人forward佢個page,佢有啲係有道理出聲咁我都覺得幾好,有根有據好公道。後來發現佢同有啲followers都好mean,好似乜都要criticise 到人死,我就冇再睇了

首頁

尾頁

跳至