時政擂台

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

講到來香港醫可以免費醫療又好過大陸, 所以會好多人衝落黎, 又係同反修例一樣招數, 未發生講到一定會發生, 不斷抺黑, 結果有眼睇。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係嫁!班黃人仇中、反政府!乜都係中國錯!香港政府錯!

老尾隱瞞疫情又唔見嘈喎!

emilypyhui    發表於 20-3-4 17:43
若要人不知 唔好咁低B !  : P

珍珠宮

開心吸收勳章

SaSally 發表於 20-3-3 17:46
講到來香港醫可以免費醫療又好過大陸, 所以會好多人衝落黎, 又係同反修例一樣招數, 未發生講到一定會發生, ...

不斷製造恐慌!

hungng    發表於 20-3-3 19:10

男爵府

未發生,就鬧到好似發生咗

結果冇發生,就失憶當冇事發生

伯爵府

講到來香港醫可以免費醫療又好過大陸, 所以會好多人衝落黎, 又係同反修例一樣招數, 未發生講到一定會發生, ...

夠話包機去日本,係因為有內地人在船上,最終呢?一個都無。

就算有,10個8個都睇唔開,大家都是中國人,計得咁清楚,就唔好係香港生活啦,香港是中國的。

大宅

估計美國人可能來大陸或香港借意旅遊,實為醫肺炎。

emilypyhui    發表於 20-3-4 17:44
hungng    發表於 20-3-3 19:11

別墅

之前 d yc 仲製做恐慌話封關無米無生活用品,結果比政府鬧係佢地搶曬返屋企,班傻仔連政府規定香港要存一個月米都唔知,之後咪又無聲出?

初初武漢封城時,有人連中央要屠城都作得出,而家咪又當自己無講過?

可想而知 d 恐中人士唯恐天下不亂,老作當食生菜。最奇既係佢自己會越講越信自己老作既野喎!

男爵府

只要係反中央, YC就會信到足, 港式邢教 !

侯爵府

omother 發表於 20-3-3 18:32
未發生,就鬧到好似發生咗

結果冇發生,就失憶當冇事發生

黃人慣用技倆

侯爵府

yc成日危言聳聽,小部份唔理智果班香港人咪嚇到囉!依加好多謊言不攻自破,愈來愈多香港人把口死撐,其實已經知道自己撐錯左,只係面子問題唔承認啫,所以理智既香港人只會愈來愈多!

水晶宮

canna1hk 發表於 20-3-3 19:12
之前 d yc 仲製做恐慌話封關無米無生活用品,結果比政府鬧係佢地搶曬返屋企,班傻仔連政府規定香港要存一個 ...

屠城
咸豐年前咩!

大宅

由1月30至今(3月3日),所有在香港確診的患者,均是香港居民,沒有一個旅客到港而確診的個案,一個也沒有。

ginevra    發表於 20-3-4 13:19

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

都話左佢地係井底連登豬蛙架啦,個個都弱智,滿口粗言穢語,打、砸、燒,只係識破壞香港同鬧大陸,無得救!

侯爵府

邊個bk黃人講過, 發過假消息, 最好捉返曬出嚟

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

慘在仲有咁多人信……

水晶宮

回覆樓主:

香港無封關都無大陸人黎醫病,黑醫護白白罷工攞唔到彩仲落得

水晶宮

ricecooking 發表於 20-3-4 01:27
香港無封關都無大陸人黎醫病,黑醫護白白罷工攞唔到彩仲落得

香港無封關都無大陸人黎醫病,黑醫護白白罷工攞唔到彩仲落得臭名遠播,成為國際同業之恥

canna1hk    發表於 20-3-4 07:56

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

香港黑醫護出晒名,仲可以吸引到人地山長水遠黎醫病?武漢就話 overload 啫,其他地方都免費啦,痊癒個案仲多過香港

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 omother 的帖子

所以之前不斷出post話要封關班JM(可能係文宣甲由) 現在全部無出聲, 其實佢地依家仍然可以要求封關, 根本知哀左就當無事發生, 我依個post完全無佢地回覆就知咩事。
大陸全部都係免費醫肺炎, 痊癒都多, 而且香港第一個死亡個案根本唔係死於肺炎, 係醫療事固, 我唔會怪當時照顧佢的醫護, 因人手唔夠全賴罷工黑醫。

侯爵府

ANGE_FB 發表於 20-3-3 20:20
只要係反中央, YC就會信到足, 港式邢教 !

新香港教派

YouTube有關韓國新天地(邪教) - 時政擂台 - Baby Kingdom

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23096007&page=1#pid353771391

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

首頁

尾頁

跳至