使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

連續幾日用ipad上bk都極龜速, 甚至直情hang機, 大家有冇啲個問題?

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我有,仲以為部機同屋企WiFi 有問題添

子爵府

我呢排用 iphone 上bk都係好慢,我部手機唔係新,IOS 唔係最 update, 唔知關唔關事

子爵府

回覆樓主:

我剛剛delete左個apps, 重新裝過,睇下會唔會好啲

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

lovelyec 發表於 20-3-4 13:13
連續幾日用ipad上bk都極龜速, 甚至直情hang機, 大家有冇啲個問題?
你好,如遇到任何問題,請提供以下資料:
-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);
-問題截圖或錯誤訊息內容;
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);
-手機型號;
-操作系統版本 ( IOS )
-BK app 版本。
謝謝 !

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

!PO 發表於 20-3-4 13:28
我呢排用 iphone 上bk都係好慢,我部手機唔係新,IOS 唔係最 update, 唔知關唔關事
...
-手機型號;
-BK app 版本。
謝謝 !

管理員

tattat 發表於 20-3-4 13:23
我有,仲以為部機同屋企WiFi 有問題添
-手機型號;
-BK app 版本。
謝謝 !

子爵府

特派員 發表於 20-3-4 14:02
-問題截圖或錯 ...

-問題描述(哪個頁面發生/執行甚麼操作 出現問題);睇超過一頁既post的時候, 會越來越難look落去睇, 好慢好窒, 有時直情成個畫面停咗, 撳咩制都冇反應
-問題發生的頻繁度 (必定/經常/偶然/甚少);今個星期開始都經常會係咁
-手機型號;iphone7
-操作系統版本 ( IOS ) 11.3.1
-BK app 版本。V3.11.3

我有 delete 再重新download BK APP, 但都一樣

特派員  我們會再作了解,謝謝 !  發表於 20-3-4 14:33

子爵府

-問題截圖或錯 ...

用ipad 每次睇一個新話題,馬仔不停跑,要load 好耐,好慢,最後hang 機
Delete過apps再裝,情況一樣

特派員  我們會再作了解,謝謝 !  發表於 20-3-4 14:34

子爵府

-問題截圖或錯 ...

同屋企既wifi冇關

子爵府

回覆樓主:

到底咩事,今晚用ipad上bk, 又hang 機。其他apps都冇問題,好肯定關bk事

首頁

尾頁

跳至