自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

如題 我見雅虎、FB、同旋轉都有人賣緊
價錢由$8 - $35都有 但全部都係透明款
我自己有儲開File 所以自己動手整
一家4口 1人一個圖案 唔怕拎錯罩

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 瞓得好勳章

占妹 發表於 20-3-16 17:12
我都想整,有沒有尺寸或紙樣參考?我見要剪開的?

唔好意思 剛剛先見倒妳留言
7樓已post教學 我都係跟呢條片整
但我個尺寸就預大少少 20cm x 13cm
⋆☆知足常樂

公爵府

VCBB小天使 發表於 20-3-16 18:59

請問可分享做法嗎?

7樓post了教學
⋆☆知足常樂

公爵府

ferrari2007 發表於 20-3-16 18:51
好靚呀
我就係買咗嗰啲透明口罩夾嘅人,收到件貨之後先發現原來都係一般file嘅質地
...

同人買只得透明款 自制既話 可以人人唔同款
一定唔會拎錯嚟用

⋆☆知足常樂

公爵府

marcusmama1214 發表於 20-3-16 19:02
我都有一個

妳隻豬仔好可愛
⋆☆知足常樂

首頁

尾頁

跳至