時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

但由於仍心感不憤所以就屈個女警唔肯帶口罩,一於跌咗落地,都要拿返炸沙,一齊攬炒。

一個醫護人員見到病人有口罩需要不但唔主動提供,仲要出現侮辱同追駡,實情係咪已經觸犯咗公職人員行為失當呢?

至於醫療機構方面响未有仔細調查就向公眾發放涉及女警嘅不實資訊係對當事人嚴重不公。

男爵府

環保接龍勳章

好想問,如果一個人被救上救護車,但冇口罩,唔通救護員真係會唔俾個口罩佢?而家有冇救護員投訴個女警唔肯戴?一入到醫院都應該仲接觸過其他人,個個都話佢唔肯戴?如果係嘅就係個女警唔啱,但如果所有人都見到佢有戴,係去到抽血果時先見到佢冇,咁就一定有原因唔戴,而唔係佢特登唔戴啦。

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

豬仔嘜 發表於 20-3-28 09:26
傳媒的力量
最叻放大

係!黑護唔會比公眾知事實!
黃媒夾埋一齊抹黑!

現在警員好慘!比暴徒整傷都得唔到好嘅醫治!(emoji)私院、返大陸醫!警方為了唔想加藍黃仇恨就唯有忍!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

自問我落街買餸都冇戴多個口罩做後備!我老公都冇帶後備口罩返工!係近期學生回港潮我先要佢袋多一個!

琥珀宮

lovelybaby2015 發表於 20-3-28 09:47
我信你。亦信個女警

呢個時勢呢個環境,普通人出街唔戴口罩都驚人鬧。何況一個警察仲要響醫院

咪就係!幾多YC文宣即仆入黎大造新聞!企圖come住派錢單野!派錢就話籌錢!只有YC白痴先會信!

琥珀宮

PacoMum 發表於 20-3-28 09:52
同意。無戴口罩一定有原因,醫管局無講原因,仲話有護士不適,點解會即刻不適? 病菌令護士一分鐘發病? 所 ...

成機可以罷工十四天!又可以煲大單野!

琥珀宮

ricecooking 發表於 20-3-28 10:17
好明顯有心扭曲放大抹黑警察啦,黃屎呢9個月黎慣常手法。仲可以轉移昨晚警隊搜出大批彈藥案件
...

係呀!個場仲有射擊測試⋯⋯越嚟越瘋狂!

男爵府

BKsquare 發表於 20-3-28 11:01
唔識字架?

我識字。

首頁

尾頁

跳至