潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

打算一家人年底去法國(疫情過後),路上會經過有Hermes店既城市有Bordeaux, Nantes同Deauville。請問如果想買B/K, 我入店應該點講?直接開口問?thanks.

大宅

我去過deauville 既H。我已經買埋絲巾嗰D但係連Lindy 都話no。

wcpcelia    發表於 20-4-2 19:43

男爵府

cynicsaturn 發表於 20-4-2 10:08
我去過deauville 既H。我已經買埋絲巾嗰D但係連Lindy 都話no。
連Lindy 都無咁大鑊....

大宅

回覆 mickey2013 的帖子

不過我嗰次去係九月初,可能暑假D工匠剛剛放完假D貨未啩。得D Victoria, GP, jypsiere on display. 你年底去可能好D起碼係Holiday shopping season.

男爵府

睇黎買b同k都係巴黎最有機會

男爵府

mickey2013 發表於 20-4-2 07:38
打算一家人年底去法國(疫情過後),路上會經過有Hermes店既城市有Bordeaux, Nantes同Deauville。請問如果 ...

Bordeaux 有個大陸女仔sales, 佢話冇咩BK 貨,不過其他袋就有啲啲機會。要買BK 都係要去Paris.

男爵府

Lindytiger 發表於 20-4-4 10:50
Bordeaux 有個大陸女仔sales, 佢話冇咩BK 貨,不過其他袋就有啲啲機會。要買BK 都係要去Paris.
...
睇黎我都係唔好有期望比較好...

首頁

尾頁

跳至