使用意見

跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sochui 發表於 20-4-4 11:43
這兩天,是否經常連線有問題

請問哪段時間連線有問題?
現在暢順嗎?

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

回覆樓主:

係呀,入幾次先入到
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

超級版主

超級版主

星期四,星期五,我上bk都遇到慢,而今早星期六已經順左好多

如果大家今日(星期六)還遇到問題,請提供大概時間及睇邊版有問題

thank you!

男爵府

牛年勳章

電腦有時入唔到bk

超級版主

超級版主

star_skn 發表於 20-4-4 18:48
電腦有時入唔到bk
剛才出現短暫不穩定,已通知管理員,thank!

男爵府

wong2323 發表於 20-4-4 12:35
請問哪段時間連線有問題?
現在暢順嗎?
請問 bk 連線整好未? 好多日都 loop 好耐!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

wbowbo 發表於 20-4-9 15:25
請問 bk 連線整好未? 好多日都 loop 好耐!
你好,網站速度正常,請問閣下使用 網頁版 或是 app 時遇到 ? 謝謝 !

男爵府

特派員 發表於 20-4-9 15:48
你好,網站速度正常,請問閣下使用 網頁版 或是 app 時遇到 ? 謝謝 !
兩樣都 loop 好耐。

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

wbowbo 發表於 20-4-9 16:12
兩樣都 loop 好耐。

你好,建議使用 chrome 瀏覽 BK 網頁版,定期更新瀏覽器版本 ( 如有 ) 及 清除瀏覽資料 ( eg. cookie )。另外請留意所使用 BK app 是否最新版本 ( version 3.11.4 ) ? 以及手機網速是否受限制 ? 可嘗試連接 wifi 使用 ,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至