自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200408/bkn-20200408161718007-0408_00822_001.html?eventsection=hk_aeanews&eventid=4028828d6ed4096d016f70b82377006b

其他同事唔知會唔會嬲到想打人呢? 累街坊!!!!

伯爵府

我一定會
我悶到死都忍住唔去街,就係怕中招,點知你地快活中招就低死,自律中招就

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

總有人自私自利累街坊。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

累人累物

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

成間馬莎員工中晒

珍珠宮

回覆樓主:

想問下呢個銅鑼灣唱k群組,係咪同之前 唱k群組係不同的 ? 之前係係七個都中曬. 有啲亂

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咩人嚟架?仲可以唱k

大宅

mmya 發表於 20-4-8 17:00
想問下呢個銅鑼灣唱k群組,係咪同之前 唱k群組係不同的 ? 之前係係七個都中曬. 有啲亂
...

之前唱K群組據聞係K11 ysl 職員

子爵府

cy101 發表於 20-4-8 16:49
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200408/bkn-20200408161718007-0408_00822_001.html?eventsection=hk_ ...

檢疫中心隔離 ,即係14日那些嗎?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

...

上次係red mr, 馬莎係ceo neway

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

...
今次有8個唱K! 咁快已有第二代, 惹埋父母
放下自在

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 20-4-8 17:02
咩人嚟架?仲可以唱k

上個月仲可以照唱K、聚會、食飯……
1月過年開始已係做獨家村,冇同同事一齊食

fatpanda    發表於 20-4-8 17:24
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Chiuchoiluck 發表於 20-4-8 16:57
總有人自私自利累街坊。

梗有一個係左緊

子爵府

...
令一群組 老婆有事 佢之後發燒 但繼續返工又去唱k

珍珠宮

2024年龍年勳章

cy101 發表於 20-4-8 16:49
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200408/bkn-20200408161718007-0408_00822_001.html?eventsection=hk_ ...

好慘,無去玩返工都中, 最驚又傳埋俾屋企人
班賤精幾時先收手?唔好死出去玩?

珍珠宮

大宅

想請問有冇人知中招的職員在銅鑼灣馬莎是做什麼職位,( 找不到新聞有公佈) 有冇機會同顧客接觸例如收銀?謝謝

水晶宮

crystal媽咪 發表於 20-4-8 17:20
上個月仲可以照唱K、聚會、食飯……
1月過年開始已係做獨家村,冇同同事一齊食
...

仲有d腦殘累街坊

別墅

公爵府

真係好乞人憎!明知依家咁都仲走去唱k,你自己去完自己承擔晒後果無嘢好講,但依家係累到其他人,有無覺得好慚愧!

首頁

尾頁

跳至