自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

個女7歲,發覺佢成日整個妹妹,婆婆見到會話佢,問佢又只係話好痕,但佢個動作唔似係R痕,我淨係聽過男仔會好奇整jj,冇聽過咁細個女仔會咁樣,咁樣係正唔正常?

男爵府

會唔會早熟或佢探索到觸碰呢個部位會有d特別感覺我自己呢個歲數已經有feel架啦

男爵府

小朋友試過,佢都喺話痕。我帶佢去仁安睇兒科,檢查後醫生話喺沖涼洗得唔乾淨(以前工人姐姐幫佢沖)導致敏感,醫生開佐藥膏,之後我自己每次幫佢洗得比較認真,後來無事。

珍珠宮

係咪着緊全棉底底?
底底試下分開洗

民房

依加女仔好早熟架,早少少開始性教育

水晶宮

會, q腳係到磨,
由幼稚園持續到1年級
係學校都係

會話佢聽好肉酸,
同埋我地係到時佢唔會咁,

應該係磨有快感.但應該唔關早唔早熟事,
因為佢應該未識呢d.
但就係應該佢覺得"舒服"

,

男爵府

cherry_cici 發表於 20-4-9 11:05
小朋友試過,佢都喺話痕。我帶佢去仁安睇兒科,檢查後醫生話喺沖涼洗得唔乾淨(以前工人姐姐幫佢沖)導致敏 ...

我女細時都有試過,問過佢,佢話好舒服(我估即係大人所講嘅快感),之後我有問過心理醫生,醫生同我講話吾好鬧佢(怕鬧完佢之後對佢將來係性方面有壞影響)要話比佢知,性吾係乜嘢壞事因為每個人都需要,但要係適合地方,時候去做(如在自己嘅房間)。慢慢地呀女大d就再冇見到呢d小動作,可能佢真係好似我地咁講,佢係一個適合既時間同地點先做,又或者冇再做

水晶宮

pandat 發表於 20-4-9 10:34
個女7歲,發覺佢成日整個妹妹,婆婆見到會話佢,問佢又只係話好痕,但佢個動作唔似係R痕,我淨係聽過男仔會 ...

正常的,男仔同女仔都會。小朋友只係單純覺得舒服。就算再細個啲嘅都會。

可以同佢解釋返 privacy,有啲嘢好似去廁所、沖涼同換衫咁,大個女/仔要閂門做,否則對其他人冇禮貌。咁大個,應該可以明白。

千祈、千祈唔好鬧佢,唔好對此太大反應。否則有可能影響佢日後發展的。

首頁

尾頁

跳至