自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

水晶宮

回覆樓主:

有睇下,但唔係每個video 都追

水晶宮

回覆樓主:

.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

有睇開bugzvlogz,佢最近開始upload返,始終離婚都要d時間處理

男爵府

回覆樓主:

之前睇左好多年,佢有無提點解同Tim divorced?

大宅

candacebabo 發表於 20-4-19 23:47
之前睇左好多年,佢有無提點解同Tim divorced?

好似冇 不過估唔到佢地離婚

水晶宮

竇漪房 發表於 20-4-19 23:44
有睇開bugzvlogz,佢最近開始upload返,始終離婚都要d時間處理

.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢地唔係好恩愛好funny架咩?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

其實佢係香港人,韓國人定英國人?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

亞牛亞妹 發表於 20-4-19 23:49
吓,我真係好耐冇睇,why divorce 我去睇下先

佢話佢拍咗片講離婚呢件事,但最後冇upload到,只簡單話分開咗冇講為乜

其實佢兩公婆分隔兩地已經容易出問題,佢有錢有樓,唔適合分開對大人細路都係好事,好過小朋友响唔好氣氛嘅屋企長大啦!

水晶宮

回覆樓主:

冇詳細睇佢嘅vlog, 估唔到會離婚 唔係幾恩愛㗎咩,佢哋一齊好耐...

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

以前有,不過好耐冇睇lu

水晶宮

cindy618 發表於 20-4-19 23:53

記得n 年前有vlog 係佢返香港,佢識廣東話的。應該係英國大的香港人(好似係Ireland?)

珍珠宮

2024年龍年勳章

Nbs 發表於 20-4-19 23:56
冇詳細睇佢嘅vlog, 估唔到會離婚 唔係幾恩愛㗎咩,佢哋一齊好耐...
...

大宅

Nbs 發表於 20-4-19 23:56
...

我好耐冇睇 剛才睇吓 嚇一銚

瑪瑙宮

竇漪房 發表於 20-4-19 23:55
佢話佢拍咗片講離婚呢件事,但最後冇upload到,只簡單話分開咗冇講為乜

其實佢兩公婆分隔兩地已經容易出 ...

佢地分開兩地咩?我以為佢地一齊係英國

珍珠宮

cindy618 發表於 20-4-19 23:53

佢英國出世英國大,父母老爺奶奶都應該係香港人或廣州人,佢哋都係流利廣東話的

珍珠宮

cindy618 發表於 20-4-20 00:03
佢地分開兩地咩?我以為佢地一齊係英國

佢生咗Issac後至返英國買地起屋搬返去,本來ayla都想返香港生,但佢孕後期出血所以冇飛返嚟,生Issac前我未開始睇就唔清楚喇!

佢初期搬返英國時香港間屋冇出租係亞tim自己住,tim好似有生意响香港的

佢哋十幾歲就一齊,拍拖十年結婚,但7年之癢都係過唔到

水晶宮

竇漪房 發表於 20-4-20 00:11

佢生咗Issac後至返英國買地起屋搬返去,本來ayla都想返香港 ...

.

珍珠宮

亞牛亞妹 發表於 20-4-20 00:19
Tim 只係going back and forth for business, 佢有係N.Ireland 呀

係呀!嗰陣係tim做太空人兩邊飛,佢留英國湊小朋友,依家都應該係咁,我見依家就算分開咗tim都有返英國見小朋友㗎!好似係嫲嫲屋企,tim ig有post相

首頁

尾頁

跳至