二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

板主pls查

大宅

Up

男爵府

回覆 manman179179 的帖子

總之,卷又好,口罩又好,奶粉又好,收人訂金就好有問題,呢排新聞不斷都有報道

大宅

畀面勳章

Dylanli2017 發表於 20-4-25 20:55

總之,卷又好,口罩又好,奶粉又好,收人訂金就好有問題,呢排新聞不斷都有報道 ...

呢個人有前科架啦係呢到賣illuma 3果個

男爵府

你好醒,唔使講都比你發現左是邊個

大宅

畀面勳章

Dylanli2017 發表於 20-4-25 20:58

你好醒,唔使講都比你發現左是邊個

係佢個post拆串佢

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

喺BK咁耐,我遇上最驚唔係放飛機嘅人,而係好似版主咁無事生非嘅人,造謠中傷誹謗嘅人!話我呃又唔敢攞證據,如果我擺我地全部對話上來,真係笑死人地!不過我唔浪費時間同你呢啲無賴鬥!
神是信實的!

大宅

畀面勳章

lwoman 發表於 20-4-26 09:06

喺BK咁耐,我遇上最驚唔係放飛機嘅人,而係好似版主咁無事生非嘅人,造謠中傷誹 ...

禁早起身騙訂金丫?post平奶粉引人聯絡,然後話驚人放飛機叫人入錢呢招咪話左唔掂囉.禁驚人放飛機咪叫人上門收囉

大宅

畀面勳章

manman179179 發表於 20-4-26 09:10
禁早起身騙訂金丫?post平奶粉引人聯絡,然後話驚人放飛機叫人入錢呢招咪話左唔掂囉.禁驚人放飛機咪叫人上 ...

擺什麼對話丫?你意思叫我入200比你,比你試下騙丫?跟住擺上來比你睇丫?訓醒未?

男爵府

係吖,本身上門收6罐,最後上門收曬啦,閂post, 你呢啲人聯絡我係一個帳戶,呢度開post 又另一個帳戶,心有屎先開咁多帳戶!專門收奶粉轉售搵錢,你咁得閒,週圍去造謠啦,我冇所謂,我只得一個戶口,BK呢度用咗超過10年,用超過10年嘅帳戶去呃人$200,仲要俾人報警,呢個邏輯都幾正!👍🏻
神是信實的!

大宅

畀面勳章

lwoman 發表於 20-4-26 10:49

係吖,本身上門收6罐,最後上門收曬啦,閂post, 你呢啲人聯絡我係一個帳戶,呢 ...

好難講丫,呢個疫情好多人失業,咩都做得出,e你禁識諗嘅,用超過十年嘅ac出post博人見你ac耐容易騙丫,我轉賣奶粉?有問題?呢到邊個唔係轉賣奶粉架想問?好過你沒奶粉賣,攞訂金.

男爵府

回覆 lwoman 的帖子

我係網上見到好多賣奶粉卷果d又是收人$200然後失蹤,尿片又有,總之都是離唔開收訂金,又會咁橋,全部都同200蚊有關既? 好多騙子就是捉住人地$200唔想麻煩去報警呢個心態來呃人

男爵府

好多騙子以為自己IQ好高

大宅

畀面勳章

Dylanli2017 發表於 20-4-26 13:14

好多騙子以為自己IQ好高

不嬲都係佢用alipay,驚人知佢底,

男爵府

其實佢越覆得多就超越多人知佢既手法,騙子真是唔應該咁高調,bk一日咁多人睇。之前是口罩,家下口罩度度有得賣,所以改呃人奶粉訂金. 奶粉卷呢,原本是幾張,跟住又話朋友有多幾張,叫人是咁入錢,呢d係各個網頁已經好多網友post出來

大宅

畀面勳章

Dylanli2017 發表於 20-4-26 13:26

其實佢越覆得多就超越多人知佢既手法,騙子真是唔應該咁高調,bk一日咁多人睇。 ...

其實呢個人搞左幾年有部份網上用電子報左案

男爵府

點解你咁得閒嘅,用2個account喺度自己對話!😆😆
神是信實的!

大宅

畀面勳章

lwoman 發表於 20-4-30 22:40
點解你咁得閒嘅,用2個account喺度自己對話!😆😆

算啦你,知你咩環境架啦一陣有十個人就話我用十個ac.對你ed騙子梗係追貼d.你couresell我等你出post騙錢一出就揾人block

洋房

我今日同賣家朋友交收左四罐!人哋好好專登揸車過嚟交收!我都明白要落訂好似好可疑咁,但人哋係幫朋友賣,唔想朋友俾人放飛機!你唔買冇問題,但你無證無據咁樣屈人,仲要作故仔居心何在?難道係想轉售圖利?anyway I am very busy and seldom here..所以回乜我都唔會睇sorry真係好忙(emoji)完全係睇唔過眼賣家俾人咁屈法!

洋房

又收又sell真係辛苦晒你:)

首頁

尾頁

跳至