自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

不過買到, 都要6月6日才送貨...

珍珠宮

BK Milk勳章

wcpcelia 發表於 20-4-29 14:33

入唔到去嘅 ⋯ 用咁多唔同方法我覺得拎籌後買比較好,順暢啲

子爵府

而家先知有呢間公司,真係愈來愈多香港口罩公司

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

冇買,已太多,但呢間好似幾好

kckammy    發表於 20-5-1 10:56

總有離別的時候

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

回覆樓主:

唉,排唔到

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Chowying 發表於 20-4-29 14:40
冇買,已太多,但呢間好似幾好

睇相好似唔錯..但要6月6日才送貨...

雲母殿

siujanjan 發表於 20-4-29 14:35
入唔到去嘅 ⋯ 用咁多唔同方法我覺得拎籌後買比較好,順暢啲
'

呢間即買即比錢, 再等收貨

男爵府

回覆樓主:

玩我成二個鐘,填晒所有野和信用卡資料,等緊付款,等了幾分鐘,又踢我出去,要求我重新再排,

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

買到

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

玩左兩個鐘,填左3次資料,買到2盒,6月底先送貨,有訂貨篇號,但未收到 confirmation email. 你地收到email未?

水晶宮

入都入唔到

雲母殿

lojo11 發表於 20-4-29 15:06
買到

係咪收到電郵確認?

雲母殿

心肝寶貝仔 發表於 20-4-29 15:30
入都入唔到

依家入唔到了

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

wcpcelia 發表於 20-4-29 15:41
依家入唔到了

仲可以入到喎

子爵府

ahmama 發表於 20-4-29 15:19
玩左兩個鐘,填左3次資料,買到2盒,6月底先送貨,有訂貨篇號,但未收到 confirmation email. 你地收到ema ...

我都未收到確認郵件

伯爵府

未收到e mail。
雖然6月中先收貨,但$100/50個,價錢合理。
而且一開學,天氣又熱,口罩會用得好快。

wcpcelia    發表於 20-4-30 09:22

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wcpcelia 發表於 20-4-29 15:41
依家入唔到了

而家仲入到去買~不過送貨就得6月尾打後的日子揀....

珍珠宮

MommyPanel勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ahmama 發表於 20-4-29 15:19
玩左兩個鐘,填左3次資料,買到2盒,6月底先送貨,有訂貨篇號,但未收到 confirmation email. 你地收到ema ...
我兩點幾買, 都未收到confirmation email呀....

珍珠宮

晚上買確認收左錢,未收到email

首頁

尾頁

跳至