自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我買到2盒,fps pay
未有confirm e mail,有訂單編號

男爵府

我都未收到mail

男爵府

回覆樓主:

買左兩盒,轉數快比,已收到確認email 26/6有貨~

wcpcelia    發表於 20-5-1 16:23

別墅

可能我遲入去,好易入。
買到,七月頭送貨

靚梁太

侯爵府

買咗2盒,6/6,信用卡已扣錢,但仲未收到email
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wcpcelia 發表於 20-4-29 14:55
睇相好似唔錯..但要6月6日才送貨...

ok la,仲有口罩用,六月到ok

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

bubu2910 發表於 20-4-30 16:01
買左兩盒,轉數快比,已收到確認email 26/6有貨~

咁快有?

瑪瑙宮

Chowying 發表於 20-4-29 14:40
冇買,已太多,但呢間好似幾好

有幾多存貨?

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cindy618 發表於 20-4-30 21:16
有幾多存貨?

未到手的,買左 mask factory 同埋 family mask , 所以唔再買遠期口罩了
總有離別的時候

複式洋房

回覆樓主:

剛剛收到email,6/10有貨!(emoji)

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仲未收到email ,好似12/6收貨

瑪瑙宮

mavis625 發表於 20-5-1 08:45
我仲未收到email ,好似12/6收貨

未有呀,應該6/9送

男爵府

減齡達人勳章 牛年勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cindy618 發表於 20-5-1 10:16
未有呀,應該6/9送

依家可以自己去download 收據 & qr code

瑪瑙宮

mavis625 發表於 20-5-1 10:41

tks

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mavis625 發表於 20-5-1 10:41

謝謝分享

大宅

回覆 ahmama 的帖子

我排左2小時買倒,一次過比倒錢,算順利,但一直仍未收到confirmation email

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

剛收到email喇

wcpcelia    發表於 20-5-2 14:50

男爵府

醒目開學勳章

chinfongfong 發表於 20-4-29 15:01
玩我成二個鐘,填晒所有野和信用卡資料,等緊付款,等了幾分鐘,又踢我出去,要求我重新再排, : ...

我和你一樣,但不知道為什麼收到兩個confirmation,扣左兩次錢,仲要所有資料一樣,你們有沒有這樣

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandwichmum 發表於 20-5-3 15:04
我和你一樣,但不知道為什麼收到兩個confirmation,扣左兩次錢,仲要所有資料一樣,你們有沒有這樣:sweati ...

不如直接問下WESAFE?

侯爵府

Chowying 發表於 20-4-30 21:47
未到手的,買左 mask factory 同埋 family mask , 所以唔再買遠期口罩了

朋友話FAMILY MASK 斷耳帶情況嚴重, 變相每個口罩成本好貴.

首頁

尾頁

跳至