自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

$125/50pc ,level2喎

用戶要求終止服務

牛年勳章

我想買,有得賣咩?抽又抽唔中,下次用埋屋企人 headcount 抽,希望抽到啦!
未經許可,請勿轉載

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大笨鐘 發表於 20-5-14 09:37
我想買,有得賣咩?抽又抽唔中,下次用埋屋企人 headcount 抽,希望抽到啦!
...

一家人抽中

wcpcelia    發表於 20-5-14 10:18

用戶要求終止服務

牛年勳章

cindy618 發表於 20-5-14 09:49
一家人抽中

恭喜!

未經許可,請勿轉載

子爵府

唔記得一定無自取,定自取點唔岩我,我買就要加運費,佢價錢好似比之前(抽籤失敗果次)加左,人人都減價佢加,再加上佢之前用app抽籤失敗後,接左個學校大單,就到而家先理我地(再進行抽籤),唔想幫襯佢,所以今次無登記
標題可唔可以講清楚D?

點解講2個人相似要話"唔覺, 佢靚D, 佢眼大D..." 而家講相似, 唔係一樣, 唔係鬥靚

珊瑚宮

回覆樓主:

短未必會再開賣, 加左價被鬧到..
而且呢間廠已經訂左合約供應天主教學校口罩, 街客唔係佢地主要客源。

珊瑚宮

ot3 發表於 20-5-14 09:52
唔記得一定無自取,定自取點唔岩我,我買就要加運費,佢價錢好似比之前(抽籤失敗果次)加左,人人都減價佢 ...

第1次抽時已經接左學校order
學校訂平過第一次公開抽時$95盒, 而且已經可以訂小童口罩。

男爵府

好媽媽勳章

cindy618 發表於 20-5-14 09:35
$125/50pc ,level2喎

我有經學校買亦都好好彩屋企人總共有2個acct都抽中o左, 雖然係比起經學校買貴o左幾十蚊, 但以佢拎晒證書又有晒3E, 我覺得價錢合理.

瑪瑙宮

ot3 發表於 20-5-14 09:52
唔記得一定無自取,定自取點唔岩我,我買就要加運費,佢價錢好似比之前(抽籤失敗果次)加左,人人都減價佢 ...

運費$20、如果去啲唔就腳攞,車錢時間係哂度

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

質素好似唔錯的

子爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我經學校訂,唔駛俾運費,覺得訂得過,如果手上存貨唔多,$125買LV2都抵,但做法比SPT輸蝕,SPT$125仲可以免運費到附近自取點。

珍珠宮

又話有好多顏色,但又唔見有

瑪瑙宮

Hailey_Lam 發表於 20-5-14 10:22

得粉藍

瑪瑙宮

小肥§澄 發表於 20-5-14 10:22
我經學校訂,唔駛俾運費,覺得訂得過,如果手上存貨唔多,$125買LV2都抵,但做法比SPT輸蝕,SPT$125仲可以 ...

ic

男爵府

畀面勳章

大笨鐘 發表於 20-5-14 09:37
...

抽唔中

珍珠宮

2024年龍年勳章

Hailey_Lam 發表於 20-5-14 10:22
之前佢有講過, 彩色係六月開賣...依家唔知有無變~
呢間質素應該ok, 但加價又係加得多~$95加到$125, 仲未計運費

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cbeyond 發表於 20-5-14 09:53
短未必會再開賣, 加左價被鬧到..
而且呢間廠已經訂左合約供應天主教學校口罩, 街客唔係佢地主要客源。
...
天主教教區學校 (中學) 訂既口罩得成人裝出到貨, 14.5cm 係無貨..................

連出俾學校既都唔齊..........街客.............

脷伸:我哥幫我訂左一盒 14.5cm 俾我囡試用, 因佢敏感肌, 唔係款款口罩都用得

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珊瑚宮

miriam 發表於 20-5-14 10:38
天主教教區學校 (中學) 訂既口罩得成人裝出到貨, 14.5cm 係無貨..................

連出俾學校既都唔齊... ...

朋友幫我訂左5盒成人,我無追過貨, 因為仲有唔少存貨。
有無都無問題, 現在太容易買到口罩, 我又唔急。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cbeyond 發表於 20-5-14 10:43
朋友幫我訂左5盒成人,我無追過貨, 因為仲有唔少存貨。
有無都無問題, 現在太容易買到口罩, 我又唔急。 ...
真係唔急有存貨先好訂

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珊瑚宮

miriam 發表於 20-5-14 10:45
真係唔急有存貨先好訂

我連過年前買的獨立包裝口罩都未用完, 真係唔急用

首頁

尾頁

跳至