自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

又做限時優惠♡ 識買真係好抵買♡

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$50
e.g.森下仁丹益生菌 標價$299
($299*3*0.9)-$50=$767.3
未計送兩張50蚊coupon
圍番$189.3 平咗成舊水♡

Anessa 防曬 標價$209
精選防曬滿$129減$30
未計送$19coupon
折後$169♡

AHC美白精華 標價$199
olay/loreal/AHC滿$199即減$25
買2件送$25x2張coupon
加掃QRcode即減$25
仲可以有9折

優惠不能盡錄♡
唔好見條款水蛇春咁長就以為乜都唔包♡
其實好多野都包♡ 奶粉尿片都有折♡
今早得閒就落去睇定♡
等到1點即刻買

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

wutungyu 發表於 20-5-16 07:49

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$5 ...

迷你紙巾 $13.8/2件
買12條 9折後 $74.5
仲送自家品牌$20coupon
抵過出位價買♡

dove 1L孖裝特價$75.9
折咗只係$68.3

mannings淋浴露3支裝 標價$52.9
買第2件半價再9折
折後$74.3有2pack 仲送$20coupon

wcpcelia    發表於 20-5-18 15:59

男爵府

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$5 ...

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$50
e.g.森下仁丹益生菌 標價$299
($299*3*0.9)-$50=$767.3
圍番$189.3 平咗成舊水♡

請問點解有2張 50 同埋點計到平均189.3?

男爵府

回覆 wutungyu 的帖子

多謝分享

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

chupachup 發表於 20-5-16 07:59

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$ ...

用上述算計完$767.3買到4盒
所以除番開=$189.3
另外佢滿$388會送50蚊coupon
送coupon係計未折及扣boc pay$50前
$299*3/4=$224@1
分別達到兩次滿$388 就會有兩張coupon送♡

水晶宮

chupachup 發表於 20-5-16 07:59

精選健康產品買3送1+滿388蚊送50蚊coupon再9折♡滿500蚊用BOC pay即減$ ...

($299*3*0.9)-$50=$757.3 / 4

圍番$189.3

btw, 只得3件,送第4件
應該只送一張 50現金券 (送果件唔計算金額,亦以拆到單為準)

例如買一件$1199 健康產品
不會送到3張 50現金券

男爵府

陪月勳章 畀面勳章

Candy_CHUNG_LAU 發表於 20-5-16 08:29
($299*3*0.9)-$50=$757.3 / 4

你去萬寧試下 真係送兩張
係收銀機的錯

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

我呢幾日已不斷買,又送油又9折

水晶宮

wutungyu 發表於 20-5-16 08:58
你去萬寧試下 真係送兩張
係收銀機的錯

機唔會計

但人會同你計

水晶宮

1點~4點會否唔送個人護理送的贈品

侯爵府

2024年龍年勳章

有D抵有D唔抵..反而今次有BA 嘅skin care都有折就幾抵..

子爵府

2024年龍年勳章

thanks for sharing

水晶宮

achan888 發表於 20-5-16 10:15
1點~4點會否唔送個人護理送的贈品
贈品照送, 如果未送哂的話

水晶宮

5月16日下午1點至4點, 萬寧全場多款產品9折,就連醫學美容產品都一律以9折價發售!

- 優惠只限5月16日下午1時至4時。

- 此優惠適用於萬寧全線香港及澳門分店,澳門分店不包括藥行售賣藥物。

- 此優惠不適用於購買萬寧禮劵、初生配方嬰兒奶粉、電話咭、短期推廣、化妝/保健專櫃產品、處方藥物、出位價產品及換購價產品、無折扣貨品、會員積分及印花活動換購品、塑膠購物袋徵費、易辦事Easy Cash提款及八達通增值服務/澳門通加值服務。

- 此優惠不可與enJoy Day、萬寧現金優惠劵、銀聯優惠及其他優惠同時使用。

- 如有任何爭議,萬寧保留最終決定權。所有優惠以結帳時間為準。

wcpcelia    發表於 20-5-18 15:59

水晶宮

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

珍珠宮

回覆樓主:

水晶宮

若果對我地手上有匯豐卡買落嘅萬寧現金券,優惠分別不大,對嗎?

水晶宮

achan888 發表於 20-5-16 10:45

若果對我地手上有匯豐卡買落嘅萬寧現金券,優惠分別不大,對嗎? ...

禮券當錢使

不受推廣限制

可以9折後 以禮券支付

水晶宮

首頁

尾頁

跳至