夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

20150618bb 發表於 20-6-18 11:48
上一代係.............隻豬,係覺得好重要
教到我都誤以為要有機會嫁到個好老公,就必須保住自己隻豬。結果過了半生,才發現我先生這等懂「照顧」隻豬 的好男人把我這理論全部推翻了。與其注重保住隻豬,不如審核下個男人究竟懂不懂「照顧」好自己隻豬還有建設性。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珍珠宮

天佑我們 發表於 20-6-17 09:05
佢係木獨唔識氹人
所以咁耐以黎得我氹佢
D朋友就唔覺得我地sweet

其實搵到舒服既溝通方式已經好好

珍珠宮

天佑我們 發表於 20-6-17 14:22
係呀木獨係好d配合度高
口花花個D我反而怕怕
覺得好無安全感

配合度高啲

珍珠宮

858D 發表於 20-6-17 23:45
Yes, 我留這閨蜜在身邊最大得益就是她說她的見聞,經歷時有的娛樂性。包括她說歷史上許多名人的故事也很具 ...

好靚架

珍珠宮

迷人pinklady 發表於 20-6-19 07:54
好靚架
靚唔靚,我認為呢D嘢好各花入各眼;各聲入各耳;各味入各鼻。而且識到邊D人又好睇緣份。
我呢個閨蜜、、、
要佢把口講到好有知識,文縐縐又得;
要佢把口插人好似八婆咁又得;
如果要搵打手,佢有咁嘅口才;
要佢讀書;中年讀大學亦可以榮譽畢業。
Over all, 都係有吸引力嘅女士。
Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

858D 發表於 20-6-18 22:53
教到我都誤以為要有機會嫁到個好老公,就必須保住自己隻豬。結果過了半生,才發現我先生這等懂「照顧」隻豬 ...
我地講猪講得太多喇

首頁

尾頁

跳至