親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

man.hin 發表於 20-6-12 10:41
想問近排有冇人去過住?
Ok嗎?
我見套票好平喎

好差!與相片不乎,但堅稱是同一款海景房喎!如果真要訂一定要訂左手面大的那座,而右手面的小別墅佢反而是叫新翼 。我在agoda book 两床同一床是同價的,雖然比兩床我,但在另一座好似渡假屋咁勁舊又汚穢,而另一朋友booking.com 訂亦是註明2床但去到就話唔係一定比到你的,所以比了一大床但是新裝修的左手邊那座,大家都一肚氣,服務態度極差。

去到時正有客人同職員嘈緊(不知咩事),職員仍是勁無禮不停反駁叫客人去投诉佢,佢唔怕的,最後要另一職员勸該職員先離開唔好再嘈

明明是對街景,但佢話已經係海景房

子爵府

honeybiubiu 發表於 20-6-13 20:58
吓?我年年都同小朋友去,唔係咁差咋喎! 你張相係咪舊架,宜家已經冇呢3支沖涼嘢,浴缸同企身浴室房我都住過 ...

上年11月,是右面的座数,如果係平日收幾百元,我冇咁大反感,但當時我要$1200一晚,而朋友住另一邊亦是同價,問題是唔同房唔同價無問題,但價錢差不多都收`海景房'喎,同張相簡直2個世界

子爵府

wingyanmui 發表於 20-6-16 23:21
你訂乜野房?

2床海景房,朋友都係訂2床海景房,同相片差不多只是一大床,我追問是否比错房我?点解唔同的?佢哋答因為我要求2床房而佢哋只有少量2床海景房,所以比到2床我,好似我重要多谢佢咁特别的安排 咁海景呢?我話好明顕是街景啦,佢答我1/F 海景房係望到街的,總之佢哋冇比错房我

首頁

尾頁

跳至