親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 man.hin 的帖子

我上星期先去完。我入住最平果隻標準房,上官網book, 房價$630,佢有個優惠如果綠色住宿再減$100,
就係唔用佢d毛巾/牙膏牙刷/拖鞋,我不嬲唔用所以揀左呢個住宿package。上官網訂時係remark注明綠色住宿就得,但如果你揀呢個你記得帶齊用品。
有心理準備間房幾舊,入到房仲有一陣廁所味好耐先散,
冷氣充足,check in勁耐(因為好多人幫襯),裡面好多野岩小朋友玩,
泳池/單車/仲有兩部月光寶盒打,開10:00至2200行過都有細路打緊,
提一提游泳池逢星期二星期四因清潔唔開,想游水要注意。
個早餐十分之難食,不過唔洗錢就算啦
順便一提,我所講價錢你係要上銀礦灣酒店個官網訂先有,
其他第三方訂房都無咁嘅優惠(我問左職員),
仲有,佢官網果個6字頭電話,虛構架, 永遠無人聽~
總結黎講,幾百蚊一晚係可以接受。

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 man.hin 的帖子

唔洗客氣~

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 stagea 的帖子

如果以房價5百幾蚊,無咩要求嘅話算係抵住,因為酒店真係多設施岩小朋友,但係就唔好要求佢有咩星級服務同埋野食係難食嘅~

男爵府

2024年龍年勳章

c27cheun 發表於 20-6-15 10:11
如果早餐真係咁難食,而其他野又唔見得好好,咁就算2百幾蚊我都唔去住啦!
所以我其實好多年無去梅窩,多數去長洲(9成住bnb),
今次都係屋企人話想去住銀礦灣,第一次試住,
講真,我自已應該無第二次,同屋企人就例外,因為d細路鐘意

男爵府

2024年龍年勳章

Yakultcat 發表於 20-7-6 21:42
想問下你,我見官網得 2 guests揀,如果我有10歲小朋友,要另外加錢嗎?
Sorry咁要問清楚酒店,我同親友去有2個小朋友一個得3歲,一個歲半,每個小朋友各自同大人同房,
佢地應該係訓番張床無加到床,同埋佢地有帶bb車的。

男爵府

2024年龍年勳章

candy_tsang 發表於 20-11-2 22:08
仲去,呢幾日好多人中招
中招果間唔係銀礦灣酒店,係附近果間海景渡假樂園

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 ChiChi2744 的帖子

好耐以前已經住過,好舊,唔會考慮

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 MissMaMa 的帖子