美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

美容院重開左差不多一個月,有無jm做緊個間有 pico既優惠?

禁止訪問

象牙宮

chriskei 發表於 20-6-17 01:14
我做開嗰間有$88,做六樣嘢,其中可揀pico,你可試下

打皮秒只有 88? 試感覺?
做六樣嘢, 是那一些。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

jella555 發表於 20-6-16 17:50
美容院重開左差不多一個月,有無jm做緊個間有 pico既優惠?

你有斑? 还是想做咩?

同時要知道。
網友詢問 做了pico laser,但效果唔好,色班變得更多更深了
Pico Laser 袪斑療程後, 色斑已經跑回來,而且色斑的顔色比以往更深及更大片⋯⋯「袪斑後遺症」

=/= 皮秒激光效果及功效: 去斑、去印、收毛孔、美白嫩膚、去皺、增加骨膠原、改善凹凸洞、疤痕、洗纹身

网上見 搞到我都好亂,
PicoGenius 皮秒去斑 $480首次體驗優惠
$1188 嘅超低獨家皮秒3代療程
pico 第3代, 大概@1300

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

象牙宮

醫思醫療 umh 抗疫

理性討論交流者。

象牙宮

https://eshop.drreborn.com/booking

好多。

理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

象牙宮

做過保濕很好。... 維持 3星期。

我做時沒有禮物送。

理性討論交流者。

象牙宮

chriskei 發表於 20-6-17 10:33
就咁post上黎我驚俾人舉報wow

好, 坏, 网上有的, 我 post, 我可是100% 消費者之一。
有性價比, 要益給其它消費者。 那里有CP值高, 給人眾知。為何要舉报?。

醫美.美容搞得人人怕, 醫美行業「暴利」:毛利率多超50% 不認真手法。空打, 作假。

科技發展 醫美 更會廉價, 用者會更多才對。 6%失業率.... 15年最高。減薪, 減租.....經濟差。消費者更加理性,商業環境會更加坦誠。不更好么???

理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

chriskei 發表於 20-6-17 10:32
寫住價值 就係送嘅,會員價即係優惠價

sorry 即係買幾多次係88蚊?同埋pico有冇話幾多發數同時限
我未做過呢間,唔係好識

複式洋房

lingchu66 發表於 20-6-17 18:03
有呀,我之前做15K/10次去斑
而家加5K可以做埋嫩膚+補濕
我都叫我舊同學去做,太平了 ...

即係20K做幾多次打斑?邊間咩區?

禁止訪問

複式洋房

chriskei 發表於 20-6-18 16:14
$88係一個會籍黎嘅,可以揀一個pico做,做一次!
仲有其它5個項目送
無發數,我每次都係打三個頭,一個係 ...

甘你打幾多次先去得哂

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

chriskei 發表於 20-6-18 16:21
我舊年買左$9888/5次,每次都有送一個保濕Facial,跟住生日又送一個,打少女針時又送一次,打左7次,d斑非 ...

甘即係度度都差唔多係20000十次

首頁

尾頁

跳至