自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

jamesbond007 發表於 20-6-18 15:04
go on say whatever you guys want to , however i dont see any words that are so called good intention ...

當你指住人嘅時候, 唔好唔記得有三隻手指指住自己! 係你自己話呢個post "meanest"先㗎! "仲話人 you are what you say", 諗吓你自己先啦!

子爵府

虎到金來勳章

KTKTKT5 發表於 20-6-18 15:18
當你指住人嘅時候, 唔好唔記得有三隻手指指住自己! 係你自己話呢個post "meanest"先㗎! "仲話人 you are w ...
sure would, thks for yr advice

珍珠宮

小新B 發表於 20-6-18 12:52
我都見過,仲要著肉色頂佢唔順

我見識過閃令既
嚇到呢……
幸福肥師奶

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlefunpig 發表於 20-6-18 14:55
男人講野, 尤其討論緊女性, 更mean
mean 在不同地方只係
見太多
未婚前做過幾年工程公司
放工都會同D 工程師, 師傅飲下野, 唱下K.. 食下飯

男睇女同女仔諗既係完全唔同
女仔以為自己 索靚正, 男人係唔會在乎..醉翁之意只在...(果陣飲大2杯真係講出口)
反宜私有化左既, 佢地絕對唔會比佢地咁著

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

KTKTKT5 發表於 20-6-18 15:05
唔係保守, 而係好唔雅觀, 著超短熱褲冇問題的

正如男芭蕾舞者嘅跳舞貼身褲,就算遮住前面都冇人會著去行街 ...

男人著貼身褲我一樣覺得OK
返OFFICE 當然唔好
但平時行街見到我又唔會想太多
以前女人腳大一樣有人覺得唔好睇
宜家有D國家女人出街都要包埋面
亦有人跑出黎主張解放女性胸部
或者公眾場合光明正大餵人奶
過唔到自己都尊重其他人既選擇就可以

男爵府

吖,男女平等,如果男人又著條緊身現代褲出來,又會點睇呢? 你點睇人,對換身分男咪點睇你咯

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

littlecar 發表於 20-6-18 15:36
男人著貼身褲我一樣覺得OK
返OFFICE 當然唔好
但平時行街見到我又唔會想太多
咁你講又岩呀
到時周圍可能個個連衫都唔著, 回歸原始呢
or 淨係著底衫底褲/bikini 行街食飯返工都唔定
第時既野無野好講
起碼而家呢刻未係
你有你有著, 咁其他人都可以有佢既感受姐

侯爵府

回覆樓主:

見過馬蹄
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

selinako^^ 發表於 20-6-18 15:35
未婚前做過幾年工程公司
放工都會同D 工程師, 師傅飲下野, 唱下K.. 食下飯

我身邊多男性圈子, 口賤既男人都唔少,
佢地拎女人身材, 年齡, 行為黎恥笑係平常不過既事
果D人仲要職業本身唔差
實在耳濡目染太多, 著衫盡量都係保守算

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

littlefunpig 發表於 20-6-18 15:51
咁你講又岩呀
到時周圍可能個個連衫都唔著, 回歸原始呢
or 淨係著底衫底褲/bikini 行街食飯返工都唔定

你當然可以有你感受
著貼身褲宜家好普通
D女仔行山BAR TOP 貼身褲行上山打卡
雖然我一見到心諗唔怕俾蚊針咁勁
我多數有埋防晒手袖
同佢地好大對比

子爵府

KTKTKT5 發表於 20-6-17 11:54
雖然一般著嘅都係瘦底/長腿, 但真係由pat pat, 大脾同小腿成個型現晒真係好肉酸, 特別係pat pat位,真係貼 ...

我有個男同事佢話見d女著緊身褲
現曬妹妹好有摟刮feel喎
不過佢話好多都係扒只覺嘔心
邊有靚女肯甘蝕比你睇到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlefunpig 發表於 20-6-18 15:54
我身邊多男性圈子, 口賤既男人都唔少,
佢地拎女人身材, 年齡, 行為黎恥笑係平常不過既事
果D人仲要職業本 ...

宜家有班揸車既, 男人以前同現在都會係一樣
其實講得直接係唔想姊妹們蝕底

如果佢地覺得唔岩聽可以繼續開心, 反正唔關我地事

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

Joant 發表於 20-6-18 11:09
話影響市容個啲媽媽一定靚到不得了

其實做人真係慘 中意著都要比人評頭品足話肉酸同影響市容 ...

伯爵府

回覆樓主:

見過人着白色 超貼身。。。。。

象牙宮

cathy-tse 發表於 20-6-18 22:03
即係點呀

我成日著瑜珈褲㗎

超緊身現下體形,仲要著短t shirt,岩岩到腰果d

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

MKma 發表於 20-6-17 12:10
身材好夠緊淨嘅都不太好看,見到啲鬆泡泡嘅,直情係災難級。點解唔照過全身鏡先出門口?
...

有照鏡嘅,可能係哈哈鏡

子爵府

怪獸青BB 發表於 20-6-17 20:50
自己有著嚟做運動,但完全無現形嘅情況wor,亦唔會留意人地甘著會唔會現形
...

我跑開步,我都會著幾年前都會加多條短褲但真係好熱,我覺得好過著條超短褲跑步因為拉根仲易走光。男性朋友都會著黎跑步,但講真不會走去留意人地個器官羅。平時出街就不會著。

水晶宮

jamesbond007 發表於 20-6-18 14:04
this is the meanest post i ve ever read !

我即刻諗起佢, 幾十歲著成咁, bk標準要浸豬籠

首頁

尾頁

跳至