自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

最近學左個英文term,駱駝腳趾,形容d女士著緊身褲現晒型,似駱駝腳趾
想知自己上網搵,圖片幾不雅

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

有些襪褲仲要薄款當legging著,鄧佢尷尬

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

長毛免 發表於 20-6-17 13:29
我都見而家多左人著瑜伽褲出街, 点解咁?窮?

你以為啦,貴野都唔定,唔平架

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

係呀!真係唔識欣賞!

大宅

yurijm 發表於 20-6-17 12:12
明啊
我覺得好多女仔懶
應該去做gym

我之前都會 因為懶得換 我只係上落停車場 有時會上堂之後去買少少嘢 但宜家太熱了 真係頂唔順

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔明天氣咁熱, 仲著緊身褲?? 對自己身型好有信心?? 好多都慘不忍睹

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就算身型好好...著到現曬下身個形出嚟, 真係唔好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Charlotte_mom 發表於 20-6-17 13:58
最近學左個英文term,駱駝腳趾,形容d女士著緊身褲現晒型,似駱駝腳趾
想知自己上網搵,圖片幾不雅
...

剛剛揾左...駱駝腳趾, 原來有出男人底底, 痴線

珍珠宮

回覆樓主:

我識個媽咪,圓潤但成日著薄leggings 出街,條底褲透晒,有次忍唔住出聲提醒,但佢都好似唔當一回事

我認我老土,著leggings 一定要件top 襟到大脾中間

男爵府

有冇相?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

經常見到, 真心覺得核突, 下體現哂形, 我無勇氣咁著出街

伯爵府

畀面勳章

見過三母女齊齊著,啲囡還好,青春迫人,個阿媽啲肉一舊舊迫曬出嚟,仲著蝦肉色,似乜就唔講了。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

非常同意! 我已經覺得好耐,唔知點解咁勇可以著成咁出街~

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

可能我老土,見到d襯埋短top, 十幾歳後生女,又瘦又firm, 但真係成個下半身型出晒嚟,有d核突

子爵府

好彩有人開post, 唔係我以為自己好老土, 真係就算fit, 都唔好著yoga衫褲出街啦..........

大宅

KTKTKT5 發表於 20-6-17 11:54
雖然一般著嘅都係瘦底/長腿, 但真係由pat pat, 大脾同小腿成個型現晒真係好肉酸, 特別係pat pat位,真係貼 ...

真係好普遍,冇眼睇,我好保守,覺得佢地唔好好保護自己,引到色狼就不堪設想,起碼要加穿多條運動褲仔嘛

大宅

cheung2000 發表於 20-6-17 14:15
我識個媽咪,圓潤但成日著薄leggings 出街,條底褲透晒,有次忍唔住出聲提醒,但佢都好似唔當一回事

我認 ...

影番張相比佢自己 欣賞/ 檢討

大宅

mmmo 發表於 20-6-17 14:29
見過三母女齊齊著,啲囡還好,青春迫人,個阿媽啲肉一舊舊迫曬出嚟,仲著蝦肉色,似乜就唔講了。
...

我都見過胖中年婦穿蝦肉色,夜晚+離遠 行埋黎,我真係以為佢冇穿褲,個心離一離

loklok148    發表於 20-6-30 17:30
dididi    發表於 20-6-17 16:49

男爵府

隨波逐流
呢家運動時代麻
歐美台灣興乜就抄乜著乜
最慘係抄啲唔抄啲
抄到個殼又著唔出精髓
絕大部分既人都唔係人著衫
將所有身體弱點暴露於人前

「換個角度,自然有出路。」

首頁
34567...15