興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想買部NOTEBOOK比亞女帶去英國, 有咩牌子或邊款好介紹. 我對電腦係零知識, 多謝各位幫忙.

大宅

我3月買左ASUS 既Vivobook14
豐澤買6000蚊左右

我自己覺得整體上都吾錯,一黎佢牌子,一黎佢新款。不過鍵盤得英文字,冇倉頡果啲中文睇。

不過我當初買係因為睇片既畫面靚之餘,攞囡相上wallpaper 都顯得比手機靚

別墅

回覆 blue瑆 的帖子

仲有無其他選擇?主要係做功課,做project,有時會睇片. 你呢部係無中文,可以裝手寫板嘛?

男爵府

回覆樓主:

ASUS 或者 HP 都好丫

如果要鍵盤有中文 ,可以考慮買貼紙貼落去

應當一無挂慮、只要凡事藉著禱告祈求、和感謝、將你們所要的告訴神。
神所賜出人意外的平安、必在基督耶穌裡、保守你們的心懷意念。

伯爵府

畀面勳章

unchu 發表於 20-6-24 12:17
我想買部NOTEBOOK比亞女帶去英國, 有咩牌子或邊款好介紹. 我對電腦係零知識, 多謝各位幫忙. ...

我建議你買lenovo thinkpad系列,我啱啱問過佢全線都有國際保養,詳情你可以問舖頭。

你可以考慮X, T 仲有E三個系列。
峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

洋房

回覆 kelkmk 的帖子

lenovo thinkpad 真係唔錯

首頁

尾頁

跳至