美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我平時沒有化妝習慣,又無去美容院做facial 習慣,但踏入40,近一年發覺毛孔大左好多,面色又暗黃,加埋戴口罩帶到下巴同咀周邊生暗瘡,所以想買部導入導出機在家做下保養。

上網搵下資料,見到Hitachi ,Panasonic,CosBeauty同Emay Plus 各有一部都好似幾啱咁,有無人用過可以分享下用後感?或者有無另外一啲牌子推介?謝謝

P.S. 唔洗要RF 射頻功能,普通導入導出就可以了

民房

我有介紹呀!我用開NUSKIN既產品。
其實我本身都係出去做facial嫁,但後來生左兩位小朋友,跟本冇時間做,book時間又難book,做facial價錢都好貴。所以我把心一橫決定由佢既洗面機入手先(最好係你洗完面已經feel到滑左同有彈性)因為部機同支洗面gel一齊用,會增新骨膠原嫁。而價錢都好平民化。同埋有時淨係用導入機都冇用,因為你皮膚裡面都冇打開過,導入去都冇用吸收唔到嫁。

男爵府

edithkamky 發表於 20-6-26 03:16
我有介紹呀!我用開NUSKIN既產品。
其實我本身都係出去做facial嫁,但後來生左兩位小朋友,跟本冇時間做,b ...

洗面機我有了,用緊 Philips Visapure Advance,但都謝謝你

大宅

阿Be 發表於 20-6-25 17:19
我平時沒有化妝習慣,又無去美容院做facial 習慣,但踏入40,近一年發覺毛孔大左好多,面色又暗黃,加埋戴 ...

我最近買咗up6,我覺得用完塊面真係靚咗,
有光澤,呢部機好在就係唔使特登配啲咩精華用,淨係用平時嘅面霜已經可以做啦,你上YouTube搵吓up6嘅片睇吓,呢部機,我買水貨, 1130,行貨就要1500

伯爵府

阿Be 發表於 20-6-26 08:39
洗面機我有了,用緊 Philips Visapure Advance,但都謝謝你

.

伯爵府

ManyanChun_FB 發表於 20-6-26 09:22
我最近買咗up6,我覺得用完塊面真係靚咗,
有光澤,呢部機好在就係唔使特登配啲咩精華用,淨係用平時嘅面霜 ...

.

大宅

snoopyiu 發表於 20-6-26 09:41
up6我見有紅光藍光之類,你覺得有無用?

嗰啲光我就未知道個效果,但係呢我個同事已經用咗一個月呢部機,係佢猛咁推薦俾啲人用,跟住我睇住佢個膚色真係靚咗

伯爵府

ManyanChun_FB 發表於 20-6-26 09:51

嗰啲光我就未知道個效果,但係呢我個同事已經用咗一 ...

大宅

snoopyiu 發表於 20-6-26 10:10
你有無用埋佢護膚品用落部機?我用緊部hitachi好多年,曾經試過chg唔到電,我見依家買部新都近二千,有考 ...

我就冇用佢嗰啲護膚品,我個同事就買咗佢嘅美白精華,佢就話覺得不外如是啫,所以我哋都係用返自己平時用開嗰啲護膚產品就算啦,呢度幾抵玩啊,玩得過啊,我買水貨,1200有找,

複式洋房

阿Be 發表於 20-6-25 17:19
我平時沒有化妝習慣,又無去美容院做facial 習慣,但踏入40,近一年發覺毛孔大左好多,面色又暗黃,加埋戴 ...

我都有用家用導出導入機,我都就嚟4字,有部家用機,真係方便好多。
囡囡仔仔一日一日長大,有喜亦有悲,希望可以同各位靚靚媽咪一齊分享 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/yiusing2000_01/album?.dir=16a2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//tw.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

侯爵府

snoopyiu 發表於 20-6-26 09:39
我用左好多年hitachi導出機最舊款都未壞 我都無做facial大半年了,靠呢幾部機keep下咁,好過咩都 ...
我都有你部日立機,好似七年前買

侯爵府

snoopyiu 發表於 20-6-26 09:41
up6我見有紅光藍光之類,你覺得有無用?
無豆豆唔駛用藍光啦,紅光就要用,美白

伯爵府

jc515 發表於 20-6-26 22:52
我都有用家用導出導入機,我都就嚟4字,有部家用機,真係方便好多。

...

複式洋房

snoopyiu 發表於 20-6-27 08:26
你用邊部?做完好有光澤

PM
囡囡仔仔一日一日長大,有喜亦有悲,希望可以同各位靚靚媽咪一齊分享 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/yiusing2000_01/album?.dir=16a2scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//tw.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

首頁

尾頁

跳至