自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小朋友耳仔挖損咗,睇咗4次有耳鼻喉科文憑私家醫生,排咗政府耳鼻喉科專科,兩邊都有去睇,政府耳鼻喉科專科實習醫生居多,睇唔到我小朋友耳仔問題,淨係開一支橄欖油,完全幫唔到,去返私家睇話耳仔發霉菌要清洗耳仔同吸咗耳水,開咗消炎和止痕藥。
請問有無人知道荃灣區耳鼻喉科專科介紹俾我感謝(emoji)

大宅

小氣囡囡 發表於 20-6-30 09:53
小朋友耳仔挖損咗,睇咗4次有耳鼻喉科文憑私家醫生,排咗政府耳鼻喉科專科,兩邊都有去睇,政府耳鼻喉科專 ...

up
仔仔就來開學啦!既開心又緊張

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

鄧文圻醫生,佢診所响油麻地,响港安有掛牌睇專科,但逢星期幾我就唔清楚

大宅

竇漪房 發表於 20-6-30 10:11
鄧文圻醫生,佢診所响油麻地,响港安有掛牌睇專科,但逢星期幾我就唔清楚
...

謝謝介紹

仔仔就來開學啦!既開心又緊張

大宅

小氣囡囡 發表於 20-6-30 09:53
小朋友耳仔挖損咗,睇咗4次有耳鼻喉科文憑私家醫生,排咗政府耳鼻喉科專科,兩邊都有去睇,政府耳鼻喉科專 ...

中環許由

象牙宮

回覆樓主:

旺角熊令康醫生,幾年前個仔穿耳膜睇佢,唔貴

複式洋房

我先生近年患中耳炎,左耳一直聽力一般,惟舊居位置車聲甚大,他長期戴耳塞下,令耳患轉差。

剛剛十月去看政府專科處理發炎情況,但11月時 突然失聰了,即時去了朋友介紹在仁安應診的中大教授,由於情況緊急,醫生即場為他滴了一支激素藥,昨日我再幫他滴了一支, 但仍未聽到。

非常擔心,先生亦情緒不穩,上個月仲聽到,擔心這輩子就冇咗隻耳
我唔知需唔需要睇多個私家醫生,攞多個意見或治療方法??

男爵府

荃灣綠楊丁顯顒醫生

首頁

尾頁

跳至