使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

諗住送出呀女啲舊校服校裙,有人pm要指定長度既裙一條,再溝通下佢問我仲有冇其他學校既校裙送出,我開始有懷疑就睇佢開過咩鋪,我只見到佢係咁喺二手個邊徵校裙,諗到係咪啲變態佬要校裙做乜?定係我諗多左

子爵府

回覆樓主:

無諗多 果個人問得好奇怪

瑪瑙宮

sugerlucy 發表於 20-7-10 13:35
諗住送出呀女啲舊校服校裙,有人pm要指定長度既裙一條,再溝通下佢問我仲有冇其他學校既校裙送出,我開始有 ...

如果你话要錢佢都肯多数係

大宅

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

諗住送出呀女啲舊校服校裙,有人pm要指定長度既裙一條,再溝通下佢問我仲有冇其他學校既校裙送出,我開始有 ...
正常唔會要其他學校既校裙,似係變態佬
最好舉俾版主知

wcpcelia    發表於 20-7-10 14:18

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

請查收pm。謝謝
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

可能你免費送,佢去賣二手

曾有咁case,有人扮窮問人要教科書、衣服校服或家品之類,然後去賣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我知你講邊個
有個人係徵求校服裙
徵咗好多年
乜嘢學校佢都啱
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

crystal媽咪 發表於 20-7-14 21:54
我知你講邊個
有個人係徵求校服裙
徵咗好多年

佢應該比人封左啦

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,違規帳戶已被封鎖,謝謝 !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sugerlucy 發表於 20-7-15 13:11
佢應該比人封左啦

封得好
不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至