自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大律師公會到底幫政府處理邊啲事務?又反修例開始不斷聽到 這個公會發出反對嘅聲音,多次質疑政府沒有法律理據今日報章報道這個大律師公會與 逢配奧,立場一致指責推遲選舉!
其實呢班大律師應該全部都係有外國國籍,受人錢財搞分化?!
疚情咁嚴重,有機會大多數嘅選民都唔出席投票,老人家因高風險,唔應該出席投票⋯自命矜貴的上等人或者都唔會出席投票

大宅

其實受今次疫情影響,很多國家都推遲選舉投票,我認為政府係正常的做法⋯⋯

大宅

今日睇到的報道,矛頭都幾一致可笑!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我只覺佢哋係一個反政府嘅組織!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

反政府為主

子爵府

大律師公會和黃法官蛇鼠一窩,現在他們在香港已經冇公信力。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔多支持政府

大宅

KCWO 發表於 20-8-3 10:54
大律師公會和黃法官蛇鼠一窩,現在他們在香港已經冇公信力。

可惜當初200幻中,有部份人係聽咗大律師公會唆擺⋯先上街的,我身邊的朋友就係咁
佢哋冇公信力希望香港人都知道

wcpcelia    發表於 20-8-3 20:33

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Crystal3524 發表於 20-8-3 10:38
大律師公會到底幫政府處理邊啲事務?又反修例開始不斷聽到 這個公會發出反對嘅聲音,多次質疑政府沒有法律 ...

呢班人堅離地
放下自在

大宅

2023年兔年勳章

宜家疫情都未受控,今日先叫做確診數回落翻 D D ,1個月後學校都唔知有無得順利開學... 呢個疫情唔通唔算係 "危害公眾健康的事故"嗎?我都好同意政府延遲一年才投票。

水晶宮

佢哋同假髮蓄一齊處理放暴徒嘅事務

男爵府

回覆樓主:

不知所謂,香港事務關個公會乜事?

禁止訪問

公爵府

仲叫"大律師",笑死人,過主啦!

首頁

尾頁

跳至