自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

SullytheMonster 發表於 20-8-30 20:55
8號Lisa無嗰種搔首弄姿但又略嫌生硬的感覺,自自然然,反而唔錯。
10號好似趙希洛,都幾sweet。
...

我都覺得10號次御用癲婆

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

littlehoneymum 發表於 20-8-30 20:57
覺唔覺得麥明詩今日個樣唔同咗 ?

我淨係覺得10a比起佢當年選嗰陣好雙乳咗好多!

翡翠宮

SullytheMonster 發表於 20-8-30 21:09
佢彈豎琴同時show到佢手腳好靚,策略成功
佢個樣幾特別,但有時睇又怪怪,有啲連詩雅feel。
...

其實我覺得2號個樣好特別家上身材好高度夠, 應該入3甲, 反而多人讚嘅5號越睇越唔靚

翡翠宮

puzzledmama 發表於 20-8-30 21:44
我都覺得十A個胸好誇張,但冇美感。坦白講,佢拍埋班準港姐度,佢應該都三甲不入
...

佢自已都知當年係賣學歷唔係賣樣

翡翠宮

回覆樓主:

8號真係好cute, 好like 佢

翡翠宮

露比2006 發表於 20-8-30 22:38
現在 8 > 2 > 4 都合理,8 真係最靚 但即場表現 真係好笑

我都覺得賽果合理, 反而呢度讚5號靚嘅我真係唔覺得靚囉!身形又大隻 又有啲縮膊!

首頁

尾頁

跳至