婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

C6終於感受到了....日日對住個黑面攪攪震之神,非常無奈!

佢依家先明白,易請難送嘅道理⋯⋯

樓價仍高企,
想換間3樓連天台嘅村屋,多少少空間,原來都唔容易。

男爵府

fifionachan 發表於 20-9-5 22:03
C6終於感受到了....日日對住個黑面攪攪震之神,非常無奈!

你宜家記得做好人,叫老公唔好嬲99

大宅

做乜事駡個仔?

大宅

周小桃 發表於 20-9-6 20:51
做乜事駡個仔?

因為99再搵唔到去shopping 嘅藉口!
我哋每星期有叫菜丶魚丶肉丶水果送屋企,雪櫃已爆滿,講到明買餸錢照比佢,但99成日藉口多多閃出街,佢唔係行山、遠足咁健康,係去街市巡遊....
佢有長期病患丶眼睛唔好又dirty, 而我哋有幾個唔大唔細嘅小朋友。
前日99返到嚟撞正我哋返工,見住佢直接拎住幾袋餸就咁放係廳中間,C6問佢無噴酒精,99大大聲話:唔買野乜都無得食!
C6已經火火哋咁叫佢冲涼丶換衫⋯⋯
點知99入咗廁所換衫未有清潔就坐喺細仔隔離........
晚餐C6叫緊二仔食埋半碗白飯,99大大聲叫飽就唔好食啦⋯⋯食咗好多肉了(事實係零食)
C6話佢明明叫緊食飯,仲乜係度唱反調?!

大宅

fifionachan 發表於 20-9-6 22:17
因為99再搵唔到去shopping 嘅藉口!
我哋每星期有叫菜丶魚丶肉丶水果送屋企,雪櫃已爆滿,講到明買餸錢照 ...

之後99咪係咁話C6成日整喊D小朋友,一結婚就唔鍾意佢,下刪一千字

琥珀宮

佢係咪有燥狂症

別墅

首頁

尾頁

跳至