自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

一個區域,幾間不同的地產公司都一同存在,幾間都是知名度很高的。
請問,其實這些知名度高的地産公司,同一個區域來說,賣盤丶租盤⋯⋯會有什麼不同嗎?邊間比較好?
謝謝大家

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

HoshiSora 發表於 20-9-6 04:44
一個區域,幾間不同的地產公司都一同存在,幾間都是知名度很高的。
請問,其實這些知名度高的地産公司,同 ...

是旦、真係憑感覺、好睇過agent唔落力幫你搵盤~

小心啲agent識催眠、尤其是到你快下決定的時候、催三催四好似唔買就蝕底咁~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

虎到金來勳章

HoshiSora 發表於 20-9-6 04:44
請問,其實這些知名度高的地産公司,同 ...

不論你租定賣樓, 去晒咁多間放盤/問盤。無話邊間好d

珍珠宮

大力大力 發表於 20-9-6 07:04
是旦、真係憑感覺、好睇過agent唔落力幫你搵盤~

小心啲agent識催眠、尤其是到你快下決定的時候、催三催四 ...

對,你講得啱!
最怕呢種催眠式催促! 要自我警醒!!

謝謝你的意見和提醒!

珍珠宮

princessgw 發表於 20-9-6 08:59
不論你租定賣樓, 去晒咁多間放盤/問盤。無話邊間好d

謝謝你,明白了⋯⋯

首頁

尾頁

跳至