時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢一百萬應該冇曱甴⋯上次犯民犯法初選要比地址要身份証明有幾人?

吹就二百幻到要比身份証明就一百萬都冇,仲可以玩網上分身

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

ben.caltex 發表於 20-9-6 18:22
呢一百萬應該冇曱甴⋯上次犯民犯法初選要比地址要身份証明有幾人?

吹就二百幻到要比身份証明就一百萬都冇 ...

飯民初選,實體加電子票共61萬,有冇借親友的ID篤數就冇人知了.

但係選完,結果係新人出線多過舊人,舊人唔認數,輸打贏要,真係肉酸.

然後支持泛民的人做民調,問市民支不支持議員延任立法會一年. 反對佔大多數,但泛民又係唔算數,不接納大多數市民的意見-總辭.=冇

如不參照民意決定延不延任,
咁民調為咩?

泛民主派原來不是有真民主,
一次又一次咁不尊重一人一票的結果.

咁冇誠信的人有咩資格要雙普選一人一票?選完,如佢地輸左,就會認輸咩?定要求選n次,直至得到班泛民老臣子想要的結果才罷休?咁叫“民主”咩?佢地仲信得過咩?

大宅

Jasmine-4711 發表於 20-9-6 21:00
飯民初選,實體加電子票共61萬,有冇借親友的ID篤數就冇人知了.

但係選完,結果係新人出線多過舊人,舊人唔認 ...

搬龍門⋯雙重標準⋯只為個人利益⋯只為千萬年薪⋯

只有蠢黃人先信佢地⋯⋯到要求佢地做野就唔知去咗邊⋯

男爵府

Jasmine-4711 發表於 20-9-6 21:00

但係選完,結果係新人出線多過舊人,舊人唔認 ...
政棍眼中只有錢,要佢地吐出口中吃緊的肥肉,佢地點會願意

珍珠宮

回覆樓主:

100萬>61萬
証明理性的人依然多的

大宅

ben.caltex 發表於 20-9-6 21:16
搬龍門⋯雙重標準⋯只為個人利益⋯只為千萬年薪⋯

只有蠢黃人先信佢地⋯⋯到要求佢地做野就唔知去咗邊⋯

黃畜有腦就唔會攪到香港咁既鬼樣啦

首頁

尾頁