美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 奶茶姐 的帖子

做得好嗎? 可以pm 舖頭名比我嗎?

象牙宮

劉晶LC 發表於 20-9-9 10:43
至驚比筆錢又打唔好,做一次都幾萬蚊,我試過有次打唔知係手勢唔好,定能量唔夠,結果打完同未打唔大分別, ...

打沒效果。
1. 量不足。
2. 時間不足。

台灣, 其它國家, 跟皮膚反應, 承受度去打。時間用的較長。醫生要付出時間, 半至1小時。
香港按時間 set 定, 固定度數。有效/無效, 靠個"運氣"。
時間, 量度, 和年紀有关。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

songabchuk 發表於 20-12-2 08:20
我琴日去美容院做完hifu
以前覺得效果好好
但係呢兩次覺得完全冇效果

拆解為何做ulthera/ thermage 無效?

是人為。ulthera 無效嘅原因,就同thermage差不多。

thermage 的失敗例子
https://ladies.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28152957

做ulthera /thermage 無效?
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22274659
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

C_for_charlotte 發表於 20-12-3 14:18
我發現打thermage時有一樣嘢值得留意
有冇人注意到打thermage時, 佢每完成一下咪會有聲響起(好似音樂咁), ...

youtube 有片?
可以參考。

理性討論交流者。

象牙宮

deedeemabi 發表於 20-9-16 11:24
打完我條虎紋即時無左
不過預咗打完之後塊面有有少少泛紅,少少腫,不過第日好快就散左
...

條虎紋即時無左 該好開心。你在那里打的。
雖然, 打完之後塊面有有少少泛紅,少少腫,呢叫打的夠狠。才有效。
打完, 即需做 修復 皮膚受損修復/ 皮膚屏障修復 。非常重要。

法令紋太深。是不可改善?

理性討論交流者。

子爵府

deedeemabi 發表於 20-9-21 12:35
Pm晒大家

Pm me
Plz!!

複式洋房

回覆 KaHeiPP 的帖子

我搵Skin&Co.醫生打,買Thermage眼送Ulthera 500線,幾抵!

別墅

Jinleehk123 發表於 20-9-10 11:51
有排都冇得飛,開關都未必敢去,機場一多人易中招,我係香港打$16***,打之前先睇醫生,治療師 ...

係邊度打?可否比資料我(emoji)(emoji)

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

複式洋房

回覆 deedeemabi 的帖子

可否pm 埋我?謝謝🙏🏼

首頁

尾頁

跳至