美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下有冇人去開m&a 尖沙咀分店整眼睫毛。今日去整完俾個美睫師sell左買package. 番到屋企覺得冇之前係其他地方整既咁舒服,同埋個美睫師太hard sell, 想下次試第二個美睫師,有冇推介? 謝謝

男爵府

kittyuk 發表於 20-9-11 21:49
想問下有冇人去開m&a 尖沙咀分店整眼睫毛。今日去整完俾個美睫師sell左買package. 番到屋企覺得冇之前係其 ...

我係尖沙咀分店植,我覺得環境舒服嘅。
第一次去植,應該銷售顧問serve你,因為佢係主要sell package...
我就係衰耳仔軟,買咗4年package.....

男爵府

elangel 發表於 20-9-11 22:35

4年?請問平均一次幾錢?

珍珠宮

4年?唔怕佢摺?

大宅

我係睫毛師sell呀。佢做完直接係房sell。環境佢係唔錯既。但可能我之前做果間個手勢好好多。我今日係M&A做,做完覺得唔知係佢啲毛質唔夠靚定太多膠水,同埋唔知係未太貼眼皮我覺得眨眼果陣,如果留意既話有輕微吉眼。我今日第一次去做,whatsapp 果陣叫佢介紹睫毛師俾我,佢已經介紹左最資深果個俾我,我就覺得好一般,唔值呢個價,我都係耳仔軟俾人sell 左package。請問你搵開邊個睫毛師,我下次想轉第二個試下會唔會好啲。

男爵府

sky_blue618 發表於 20-9-11 22:46
4年?請問平均一次幾錢?

$1200掛....最高用料同價錢,買4年有7折。。。
植咗都有2年、

男爵府

大姑娘 發表於 20-9-11 23:18
4年?唔怕佢摺?

當時無諗得咁清楚...

男爵府

kittyuk 發表於 20-9-11 23:47
我係睫毛師sell呀。佢做完直接係房sell。環境佢係唔錯既。但可能我之前做果間個手勢好好多。我今日係M&A做 ...

頭一年都係指定睫毛師,第二年random...
問心,唔long last, keep 唔耐...
我只覺得環境是舒服...睫毛師手勢好個人....

大宅

elangel 發表於 20-9-12 14:05
頭一年都係指定睫毛師,第二年random...
問心,唔long last, keep 唔耐...
我只覺得環境是舒 ...

我唔想幫襯番上次果個睫毛師,佢聲稱自己好快手,但我覺得一啲都唔舒服,有啲粗魯。呢個價真係一啲都唔值。我係出面整同佢差唔多價錢,但人地係純正日本人幫我整,好溫柔。琴日整我覺得佢趕住要做下一個。咁你random有冇話邊個你覺得手勢好啲?如果我一早知間野咁hardshell 我實唔會上去 因為做facial俾人sell試得多,整眼睫毛未預過咁hardshell.

男爵府

kittyuk 發表於 20-9-12 14:09
我唔想幫襯番上次果個睫毛師,佢聲稱自己好快手,但我覺得一啲都唔舒服,有啲粗魯。呢個價真係一啲都唔值 ...

咁我好彩又無遇過粗魯,無吉眼。
次次入唔同房,我都唔知邊過打邊個
問心,第一次去植睫毛,都無諗過咁鬼hard sell...
我都有做facial, 又係衰耳仔軟....

大宅

呢間又貴 手勢又普通 純粹係環境好少少

大宅

建議你轉去中環分店,有個美睫師ok,我試過尖咀,中環兩邊,中環個邊幾好,我自己學埋之後自己補last得再耐啲

大宅

micky320 發表於 20-9-12 14:49
呢間又貴 手勢又普通 純粹係環境好少少

我去之前就係搵唔到呢間負評諗住ok. 好彩我只係買左6次 拿拿臨用埋,唔再去。

大宅

Superwomia 發表於 20-9-12 14:55
建議你轉去中環分店,有個美睫師ok,我試過尖咀,中環兩邊,中環個邊幾好,我自己學埋之後自己補last得再耐 ...

但我買果陣佢張contract 寫明只適用於尖沙咀分店

大宅

回覆 kittyuk 的帖子

你問下佢哋?求其搵啲原因囉, 可能某啲美睫師進取。中環個邊ok冇問題,呢個時勢買條菜都sell嫁啦
我試過有間美容店,完全唔hard sell, 最後執咗....我遇到人sell而自己冇興趣既話我會唔出聲佢就會停

大宅

Superwomia 發表於 20-9-12 15:03

你問下佢哋?求其搵啲原因囉, 可能某啲美睫師進取。中環個邊ok冇問題, ...

我老公都係咁話,停左咁耐實好sell。不過sell唔緊要,只係覺得手勢同結果好一般,呢個價錢黎講好失望

大宅

打俾佢地轉啦,俾得起個價錢就係買服務買環境,同佢哋啲料我覺得好啲,試過有間平兩百啲膠水那到我係咁流眼水,作為消費者應該大膽啲要求同反映,我自己會咁做

大宅

Superwomia 發表於 20-9-12 15:14

打俾佢地轉啦,俾得起個價錢就係買服務買環境,同佢哋啲料我覺得好啲,試過有間平兩 ...

岩岩我whatsapp 完佢地,佢地有個staff打俾我就,話我可以除時轉唔同分店。仲話如果琴日我做得唔岩心水,佢可以幫我將14日內免費補既一次,叫新既睫毛師幫我全部拆晒再整過。又幾好喎。琴日見個睫毛師咁hard sell, 以為成間野啲人都係咁

大宅

回覆樓主:

4年(emoji)

大宅

kittyuk 發表於 20-9-11 21:49
想問下有冇人去開m&a 尖沙咀分店整眼睫毛。今日去整完俾個美睫師sell左買package. 番到屋企覺得冇之前係其 ...

幾年前試過一次, 永遠都唔會再去

環境係好少少, 但幫我整個女仔成手煙味, 一路整一路讚自己手勢好, 但其實整得好麻麻...

首頁

尾頁

跳至