夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

子爵府

真賤男!

大宅

你唔顧自己都顧個仔,講誇d,個人渣惹左病比你,或者無情力打死左你,你仔跟住個咁既老豆,咁就ㄧ世
有無錢都好,命緊要d,拿拿聲走啦

大宅

hearingwhite 發表於 20-10-14 21:52
但佢宜家未有
應該要月尾

打者愛也打你啫係愛你啫係錫你?想攞舊錢傍身?我怕要打多幾鑊金嘅入埋廠都未到手傻女,真係寫到吾識再寫落去保重!

子爵府

回覆 hearingwhite 的帖子

到呢刻你仲妄想喺佢身上攞到錢 有既! 到你告佢 可能會攞到啲身心賠償費既

複式洋房

回覆 hearingwhite 的帖子

點解你仲要等佢唔要你?你離婚都可以要佢$

珍珠宮

睇你點追蹤佢覺得似自己岩岩戀愛時,宜家真係無力氣會做埋呢d野,你真係好愛佢wor

可惜愛錯郎,唔係普通一單出軌咁簡單,呢d人80歲都會叫雞,仲要打左你咁多次,再愛一個人都要提醒自己要愛自己多d

仔仔方面係無辦法,不如好黎好去,好好地離婚,叫佢平時可以搵仔仔玩。佢家暴,小心你仔大左學埋爸爸咁打你,命苦定犯賤要自己抉擇啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

樓主,你既然咁重視個仔,你想個仔學你老公,長大之後歪理連篇丶打父母和做狗公嗎?如果你想個仔做個好人就要自強,一齊遠離你老公呢個人渣。你阿媽或外家幫唔幫到手?
你老公可能有N個私生子,根本唔會重視你地個仔。聽到佢話你生左之後鬆,你千祈唔好信,佢只是想大條道理出去食女,我生左兩件,我老公都話冇分別,佢話你鬆,不如話佢自己幼左,正人渣!

別墅

為左個仔 你更應該走

複式洋房

樓主,請問你留番喺老公身邊為咩呢?

大宅

女仔真係唔可以揀錯人
裝睡既人叫唔醒的
樓主應該好後生吧
希望樓主識止蝕啦

複式洋房

好顛,點解你仲可以同佢一齊?

伯爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

其實你一次又一次拆穿,但又要同佢道歉,仲要比佢打?為乜?
佢而家仲擺到明因為條女靚而去滿足條女,你都當無事,只會令佢繼續放膽行事。
留番d尊嚴比自己好過啦。

大宅

vivianho 發表於 20-10-14 19:55
樓主,睇到妳既分享妳內心應該好痛苦,有冇搵朋友或者專業人士幫下妳?無論有冇受傷,佢有第一次郁手就唔 ...

冇呀 我唔想同識嘅人講
因為我知道 其實我真係知道
係我自己犯賤 賤過地底泥
同朋友或者其他人講
佢地會點安慰我或者勸我嘅說話
我都知道大概係點
同埋講得多呻得多,我自己都覺得煩
每個人都有自己生活煩惱
我何必去煩到其他人?
當局者迷

大宅

姑勿論我老公靚唔靚仔
喺我心目中,我嫁比佢時
佢當然係最好
對我好時,佢真係好錫我
只係有時嗌交,佢會控制唔到自己
我唔係想起咩貞節牌坊去話自己好慘好堅貞,冇錯我一直到宜家仲係好在乎佢,我認我係好犯賤,我永遠唔會傷害佢,我知道任何人都會覺得,點會有人接受到背叛同出軌,我係好心痛,因為仲愛佢,我係好錫個仔,但唔夠令我堅强,我好自私,講咁多藉口,其實只因為自己放唔低

每個人心目中重要嘅嘢都唔同
有人係錢,有人係事業
有人係朋友,有人係家人
我睇得情太重要...

大宅

樓主真係好傻,
只能夠講一個願打,一個願捱.

侯爵府

hearingwhite 發表於 20-10-15 09:34
姑勿論我老公靚唔靚仔
喺我心目中,我嫁比佢時
佢當然係最好

你 錯過一次 今次又一次 你的選擇 你的後果 命運弄人 人又可否操控命運呢

大宅

女人青春有限,與其犯賤留係個咁嘅人身邊委曲求全,不如灑脫咁離開同仔仔一齊開始新嘅人生,為咗想個仔有個完整嘅家而委屈自己留係個賤男身邊只不過係藉口,諗下第時仔仔大個啲嘅時候見到爸爸同第二啲姐姐去街仲咁親熱嘅時候,你會點答個仔?又或者係個仔見到賤男打你或者係爺爺嫲嫲問點解嘅時候你又會點答?依個男人由頭到尾有無珍惜過你?你連仔都幫佢生埋喇,都唔肯收心養性,就知家庭同滾邊樣緊要,見到你嘅故事我諗起阿Yu,人哋最後都的起心肝離開個賤男開始新生活

別墅

你都知道自己犯賤, 你其實唔係唔清楚佢係一個點既人, 對住一個重覆犯錯兼一d羞恥心都無既人, 你都可以容忍到咁既地步, 基本上無人可以幫到你, 除左你自己。但你係唔肯醒。而家唔係佢要留你, 係你唔甘心唔捨得放手, 你仲期望有一日佢會真心改過, 但事實上唔會有咁既一日。你而家最應該做既就係即走, 離開個賤男, 唔係係度呻!! 所有底線都已經過晒架喇, 作為一個女人, 一個媽媽, 留番些少尊嚴俾自己吧, 唔好再傻落去了

侯爵府

hearingwhite 發表於 20-10-15 09:34
姑勿論我老公靚唔靚仔
喺我心目中,我嫁比佢時
佢當然係最好

妳真喺相信佢將來唔會搵第二個再同妳離婚咩?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

別墅

唉~ 我覺得35歲仲好後生,你係個好女仔,值得有個愛你,懂得珍惜你的老公。唔好甘傻苦等一個玩家老公,等佢回頭簡直浪費自己青春。

首頁
12345...10

尾頁

跳至