自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

整親腳有骨膜炎,已經換咗兩日藥,醫師話3-4次。

正常嗎?

大宅

差唔多啦,我個仔都睇左3次

水晶宮

我試過腳眼骨移位,只睇一次就ok.

可以移番正就冇事。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

正常,我仔之前又系腳踭發炎,連續1星期去左4-5次,最後好番曬。

大宅

熱血勳章

yuyueng 發表於 20-10-29 11:11
正常,我仔之前又系腳踭發炎,連續1星期去左4-5次,最後好番曬。

唔該哂!因為真係好貴

wcpcelia    發表於 20-11-4 11:58
我個囡囡7月24日出世啦~ 24/7 : 3.58kg, 49cm 25/8 : 4.93kg, 57cm 30/8 : 5.25kg 25/10 : 7.58kg, 61.5cm 17/11 : 7.85kg, 66cm 20/12 : 8.6kg 2/2 : 10kg, 70cm 2/16 : 9.485kg, 70.5cm 7/5 : 11kg, 80cm 3/11 : 12kg, 85cm 29/4 : 13.5kg, 85cm

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

stopstop 發表於 20-10-29 11:14
唔該哂!因為真係好貴

扭到移位系可以一次搞掂,但發炎起碼3-4次。我仔之前果次仲要左右腳都發炎,每次$600,一星期使左$3000

首頁

尾頁

跳至