夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bobo88hk 發表於 20-11-6 06:46
我一早就唔會再相
呃自己都呃左咁耐 唔爭在喇 保護自己染性病風險同cap水啦
最怕唔只玩小三 玩埋g呀sp果d

依樣真,你永遠叫唔醒裝睡的人,都係個句原諒得第一次就會原諒第二次同第三次就好似吸毒既人講吸埋依次唔吸一樣,只要個老公扮乖就無問題繼續生小朋友去維持段關係

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 10:21
c6幾年前試過唔得,因工作壓力大,工作無咁忙時就慢慢正常番。上年佢又有咁既情況,我還以為他工作忙,仲 ...

咁即係真心想同出面既做,仲好享受,寧願食藥都要做,有愛有性有感情,原唔原諒到過到自己就你自己決定,再同佢搞會唔會克服到自己唔諗佢係出面做既畫面?對你好就唔會出面食藥都要同人做,做藥好易引致心臟問題大。家知,愛到咁....

男爵府

soso1227 發表於 20-11-11 15:14
我成日話養隻狗都有感情,你C6對SL有感情不代表什麼。男人好自私,唔叫雞,搵SL就係貪乾淨D,有感情好玩D ...

打一大段文字,相信佢老公都真係唔係氹係動真心,氹女買物質味得囉唔使搞咁多野曬時間,打得出字仲save就唔同講法,個男人返嚟一回事,做老婆個個接唔接受到又另一回事,check完無性病後又可唔可以無條刺咁繼續生活?好多野呃到人呃唔到自己個心

男爵府

soso1227 發表於 20-11-11 16:36
可能我見得多。只要個男人有返咁上下,就算冇錢,只要有時間,甚至只要有頭髮,都大把女人送上門。

個男 ...

岩,無獨立能力靠人既人無資本去決定,只能被決定

視出軌如遊戲既人會視婚姻係咩?已經唔係愛唔愛既層面上,連尊重一段兩性關係都唔識既人點樣可以相扶到老?

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 17:39
是的,你講得好岩。女人一定要獨立,有咩事都有選擇權,我自己有工作,生活不成問題。做得最錯的是第一次 ...

其實真係十個男人十個出過軌都會再出,因為得到原諒有左第一次原諒有埋小朋友,得到原諒資本更大再可以有本事去偷食,同收得精小小玩

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 18:55
絕對係,他反而有買禮物氹我,但他似乎放好多時間心思響小三度,我問他點解嗌交好激動,c6覺得我都睇過, ...

絕對唔奇,既然你有依個心理架構就好好預算下同小朋友日後生活啦!用心先會嗌交嗌到喊可見用情不淺,阻佢地發展佢地只會令佢更僧你呀!

首頁

尾頁

跳至