夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

結婚20年,原諒完一次又一次,我估你唔會捨得離開。你老公仲求你原諒,睇嚟佢都唔想放棄個家。但你唔好呃自己,你唔會再相信佢。
離唔開,就要保護好自己,上床要用套,要揸緊經濟大權,如果可以,叫C6紥左佢。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ACR824 發表於 20-11-6 11:19
他就是典型的家庭男人, 外出忙著工作, 回家都不多說話, 少有談及自己內心感受, 開心不開心都不會跟人分享, ...

男人搵小三都係為滿足自己日常冇嘅嘢。你話C6係family man,咁你平時是否比較強勢?對住小三,佢就做返大男人之類⋯⋯ 可能到佢六十才會收心養性

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 ACR824 的帖子

你C6係貪心,我有個長輩係咁,佢老婆忍到佢退休,年紀大左才真正收心

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

自問我報復心強,又小氣,一定忍唔到。但係我個親戚就忍得到,佢仲要係公司高層,唔係冇能力獨立生活嘅女人,只能夠話每個人有自己嘅選擇。其實男人都唔係咁蠢,玩還玩,好少放棄頭家,因為太麻煩。而小三最鍾意用個肚逼宮,男人紥咗,小三就無辦法。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ACR824 發表於 20-11-11 10:21
c6幾年前試過唔得,因工作壓力大,工作無咁忙時就慢慢正常番。上年佢又有咁既情況,我還以為他工作忙,仲 ...

有jm話你C6食藥都唔同外面嘅女人做,係有感情,但我可以話你知,大把男人食埋藥先見SP或叫雞,因為佢地怕冇面丶怕蝕底。奇就奇在你C6個小三知佢食藥,咁應該佢之前對住小三唔得,所以小三知佢唔食藥唔得。

如果你仲想同C6一齊,夫妻之間冇可能冇sex,佢想你俾機會的話,佢至少要去驗清楚有冇性病先。以後叫佢食藥先同你做,做密D,只要隻藥,例如偉哥,係醫生開,就唔需要怕影響佢健康。我成日都話叫鴨要俾錢,冇理由放C6唔用。其實世上好多嘢都係計數,你有更好選擇,自然會走,冇更好選擇,便努力改善現狀。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ACR824 發表於 20-11-11 14:13
所以我覺得他們是有感情,並不是只有性關係而已,亦是我覺得最難過的一關。我直情覺得c6都頗愛她,去旅行 ...

我成日話養隻狗都有感情,你C6對SL有感情不代表什麼。男人好自私,唔叫雞,搵SL就係貪乾淨D,有感情好玩D。

你C6同佢未夠一年,理應係蜜月期,你C6甜言蜜語煲下電話粥係指定動作,唔係點溝女?但佢地咁快就鬧交,可見佢地唔係咁夾,或個女人本身麻煩。雖然你C6氹返佢,但閙交一次兩次還可以當情趣,鬧得多,個男人就冇癮。現在俾你發現,只是加快你C6作出抉擇。佢可能唔捨得件SL,但比對起來,你和個家較重要。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bsg 發表於 20-11-11 15:48
打一大段文字,相信佢老公都真係唔係氹係動真心,氹女買物質味得囉唔使搞咁多野曬時間,打得出字仲save就 ...

可能我見得多。只要個男人有返咁上下,就算冇錢,只要有時間,甚至只要有頭髮,都大把女人送上門。

個男人打一大段文字氹小三算得係乜,只係遊戲的一部份。其他人大家唔識,但睇娛樂新聞見洗米華對小三丶對正印都好花心思,你覺得佢愛邊個?我就話佢最愛自己。

至於能唔能夠接受出過軌嘅男人,個個人唔同,冇人願意和別人分享自己的男人,但不同人丶不同背景,就有不同選擇,冇話啱定錯。做女人無論幾時都要有獨立能力,才有資格為自己做決定。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

送你四個字:隨心而行。你要自私D,自己多D出街,約下朋友,學下新技能,將頭家丟給C6理。你C6之前太得閒才會有空搵小三。

首頁

尾頁

跳至