夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

soso1227 發表於 20-11-7 19:19
回覆 ACR824 的帖子

自問我報復心強,又小氣,一定忍唔到。但係我個親戚就忍得到,佢仲要係公司高層,唔係 ...

del

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 10:21
c6幾年前試過唔得,因工作壓力大,工作無咁忙時就慢慢正常番。上年佢又有咁既情況,我還以為他工作忙,仲 ...

咁即係真心想同出面既做,仲好享受,寧願食藥都要做,有愛有性有感情,原唔原諒到過到自己就你自己決定,再同佢搞會唔會克服到自己唔諗佢係出面做既畫面?對你好就唔會出面食藥都要同人做,做藥好易引致心臟問題大。家知,愛到咁....

子爵府

c6幾年前試過唔得,因工作壓力大,工作無咁忙時就慢慢正常番。上年佢又有咁既情況,我還以為他工作忙,仲 ...

jm 有冇諗過係因為比你發現先話分開咗?

明明係佢出軌衰咗就話唔好提,咁下次又有另一個呢?咁又如何?

侯爵府

ACR824 發表於 20-11-7 09:44
點樣可以忍得到? c6現在表現得好想繼續維繫家庭,但難保過左氣之後又再黎過。 而且第一次幾個月就被發現 ...

睇你言詞之間,應該都係選擇唔離婚,忍到老

侯爵府

soso1227 發表於 20-11-6 23:38

你C6係貪心,我有個長輩係咁,佢老婆忍到佢退休,年紀大左才真正收心 ...

應該唔係收心,應該係收皮搞唔到

soso1227    發表於 20-11-11 15:47

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

有jm話你C6食藥都唔同外面嘅女人做,係有感情,但我可以話你知,大把男人食埋藥先見SP或叫雞,因為佢地怕冇面丶怕蝕底。奇就奇在你C6個小三知佢食藥,咁應該佢之前對住小三唔得,所以小三知佢唔食藥唔得。

如果你仲想同C6一齊,夫妻之間冇可能冇sex,佢想你俾機會的話,佢至少要去驗清楚有冇性病先。以後叫佢食藥先同你做,做密D,只要隻藥,例如偉哥,係醫生開,就唔需要怕影響佢健康。我成日都話叫鴨要俾錢,冇理由放C6唔用。其實世上好多嘢都係計數,你有更好選擇,自然會走,冇更好選擇,便努力改善現狀。

複式洋房

soso1227 發表於 20-11-11 12:51
有jm話你C6食藥都唔同外面嘅女人做,係有感情,但我可以話你知,大把男人食埋藥先見SP或叫雞,因為佢地怕 ...

del

子爵府

我想問佢地都有哂愛情的表現,無論身心同肉體都比自己老婆更親密,真的可以不放手嗎?

子爵府

有時唔係唔得先食藥,好多時候係因為想同小3有更多快感!

其實身体最誠實, 你C6身心都唔係你身上, 不如你放生自己啦!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ACR824 發表於 20-11-11 14:13
所以我覺得他們是有感情,並不是只有性關係而已,亦是我覺得最難過的一關。我直情覺得c6都頗愛她,去旅行 ...

我成日話養隻狗都有感情,你C6對SL有感情不代表什麼。男人好自私,唔叫雞,搵SL就係貪乾淨D,有感情好玩D。

你C6同佢未夠一年,理應係蜜月期,你C6甜言蜜語煲下電話粥係指定動作,唔係點溝女?但佢地咁快就鬧交,可見佢地唔係咁夾,或個女人本身麻煩。雖然你C6氹返佢,但閙交一次兩次還可以當情趣,鬧得多,個男人就冇癮。現在俾你發現,只是加快你C6作出抉擇。佢可能唔捨得件SL,但比對起來,你和個家較重要。

男爵府

soso1227 發表於 20-11-11 15:14
我成日話養隻狗都有感情,你C6對SL有感情不代表什麼。男人好自私,唔叫雞,搵SL就係貪乾淨D,有感情好玩D ...

打一大段文字,相信佢老公都真係唔係氹係動真心,氹女買物質味得囉唔使搞咁多野曬時間,打得出字仲save就唔同講法,個男人返嚟一回事,做老婆個個接唔接受到又另一回事,check完無性病後又可唔可以無條刺咁繼續生活?好多野呃到人呃唔到自己個心

男爵府

ACR824 發表於 20-11-5 10:50
同老公結婚20年,拍拖時他試過暗交同事,婚後10年在大陸有小三,很快給我發現,他認錯求原諒,我很快原諒了他,他 ...

狗改不了吃屎

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

bsg 發表於 20-11-11 15:48
打一大段文字,相信佢老公都真係唔係氹係動真心,氹女買物質味得囉唔使搞咁多野曬時間,打得出字仲save就 ...

可能我見得多。只要個男人有返咁上下,就算冇錢,只要有時間,甚至只要有頭髮,都大把女人送上門。

個男人打一大段文字氹小三算得係乜,只係遊戲的一部份。其他人大家唔識,但睇娛樂新聞見洗米華對小三丶對正印都好花心思,你覺得佢愛邊個?我就話佢最愛自己。

至於能唔能夠接受出過軌嘅男人,個個人唔同,冇人願意和別人分享自己的男人,但不同人丶不同背景,就有不同選擇,冇話啱定錯。做女人無論幾時都要有獨立能力,才有資格為自己做決定。

男爵府

soso1227 發表於 20-11-11 16:36
可能我見得多。只要個男人有返咁上下,就算冇錢,只要有時間,甚至只要有頭髮,都大把女人送上門。

個男 ...

岩,無獨立能力靠人既人無資本去決定,只能被決定

視出軌如遊戲既人會視婚姻係咩?已經唔係愛唔愛既層面上,連尊重一段兩性關係都唔識既人點樣可以相扶到老?

複式洋房

soso1227 發表於 20-11-11 16:36

個男 ...

是的,你講得好岩。女人一定要獨立,有咩事都有選擇權,我自己有工作,生活不成問題。做得最錯的是第一次出軌原諒了他,仲走去再生小朋友,以為大家感情好左就可以從新再開始過。
就算今次再原諒,他在我心中既信任值完全無晒,好可能等到唔知邊個遲d頂唔順就分開。

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 17:39
是的,你講得好岩。女人一定要獨立,有咩事都有選擇權,我自己有工作,生活不成問題。做得最錯的是第一次 ...

其實真係十個男人十個出過軌都會再出,因為得到原諒有左第一次原諒有埋小朋友,得到原諒資本更大再可以有本事去偷食,同收得精小小玩

複式洋房

bsg 發表於 20-11-11 15:48
打一大段文字,相信佢老公都真係唔係氹係動真心,氹女買物質味得囉唔使搞咁多野曬時間,打得出字仲save就 ...

del

子爵府

樓主,坦白講,信心好難回復!以後,佢上線、講電話、出差、甚至返工、放工你都會懷疑!

男爵府

ACR824 發表於 20-11-11 18:55
絕對係,他反而有買禮物氹我,但他似乎放好多時間心思響小三度,我問他點解嗌交好激動,c6覺得我都睇過, ...

絕對唔奇,既然你有依個心理架構就好好預算下同小朋友日後生活啦!用心先會嗌交嗌到喊可見用情不淺,阻佢地發展佢地只會令佢更僧你呀!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

送你四個字:隨心而行。你要自私D,自己多D出街,約下朋友,學下新技能,將頭家丟給C6理。你C6之前太得閒才會有空搵小三。

首頁

尾頁

跳至