自由報料

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會考慮了

大宅

有d出左啦

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Fbk767676 發表於 20-11-10 13:02
有d出左啦

DEL

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔駛等公佈啦打去就知
我打去Grand Hyatt 24/12頭輪已滿

雲母殿

Charlotte_mom 發表於 20-11-10 15:57
唔駛等公佈啦打去就知
我打去Grand Hyatt 24/12頭輪已滿

DEL

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

wcpcelia 發表於 20-11-10 16:30
因為想幾間做下比較...諗住網上睇到價錢會方便d...

btw...

要, full pay
好彩我地都唔會揀早輪

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

好多都已經有,不過要full pay

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

[quote]bighug 發表於 20-11-10 18:04
好多都已經有,不過要full pay[/quote

在邊度睇到價錢?定都係要自己打電話去問?

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

abirdma 發表於 20-11-10 23:39
[quote]bighug 發表於 20-11-10 18:04
好多都已經有,不過要full pay[/quote
我都想知

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

FULL PAID最驚到時又有限聚令

雲母殿

kitbebe 發表於 20-11-11 12:10

DEL

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kitbebe 發表於 20-11-11 12:10

限聚令唔洗擔心,應該有得退番錢。
只怕唔係限聚令,但到時疫情反覆,有d 人病左,唔想蝕底,病到照去,咁就驚驚

首頁

尾頁

跳至