網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

淘寶的平板電腦,香港wifi可用?謝

男爵府

回覆樓主:

當然可以,有wifi地方就可以用。

男爵府

B哩baba 發表於 20-11-12 02:08
當然可以,有wifi地方就可以用。

我問親店家實話唔得嘅!
有無邊隻牌子介紹下?謝

男爵府

妹妹豬媽媽 發表於 20-11-12 07:18
我問親店家實話唔得嘅!
有無邊隻牌子介紹下?謝

wifi 冇分國界,任何有wifi 嘅地方,你有該信號嘅密碼就用到。所以隻隻牌子都得。

男爵府

frombetter 發表於 20-11-12 07:24
wifi 冇分國界,任何有wifi 嘅地方,你有該信號嘅密碼就用到。所以隻隻牌子都得。
...

我都係甘諗,除非部機唔support wifi...
所以覺得好奇怪

翡翠宮

回覆樓主:

肯定用得啦,不過近來啲機裝唔到google,又不過平板唔裝問題不大,例如可以用瀏覽器睇youtube。

咁啱昨日就幫朋友買咗榮耀X6,¥1199,用券減200,Mastercard減20,香港包郵。

翡翠宮

回覆樓主:

畢直多啲買榮耀V6,旗艦CPU爽啲。我有同事買咗,今日¥2199,無昨天咁抵!因為今日已經唔俾用券,本來可以用券減¥300。
https://u.jd.com/tvmoz1H

京東直送香港有7日保,有壞免費退大陸;淘寶+集運如果唔好彩收到壞機,自己退貨好麻煩又貴。

翡翠宮

回覆樓主:

我用緊MatePad pro,舊年底買,錢不是問題考慮呢部,旗艦U+超窄邊框。可能仲裝到google,我舊年裝咗用到而家無問題。
https://u.jd.com/tgm5XrJ

今年雙11趁有優惠買埋支手寫筆

男爵府

lyh80115 發表於 20-11-12 09:26
我用緊MatePad pro,舊年底買,錢不是問題考慮呢部,旗艦U+超窄邊框。可能仲裝到google,我舊年裝咗用到而 ...

我都有用京東買嘢,但真係唔識搵券。你真係用得出神入化!(emoji)

翡翠宮

frombetter 發表於 20-11-12 09:49
我都有用京東買嘢,但真係唔識搵券。你真係用得出神入化!(emoji)

港澳大額優惠券主要喺港澳會場攞

近期港澳優惠係勁過内地優惠好多,手機app要先去設置→通用→切换站点改為港澳版,首頁進入各版面就有好多券攞。

大宅

lyh80115 發表於 20-11-12 08:26
肯定用得啦,不過近來啲機裝唔到google,又不過平板唔裝問題不大,例如可以用瀏覽器睇youtube。

咁啱昨日 ...

請問知 這部機能裝 Google 嗎?

大宅

lyh80115 發表於 20-11-12 08:54
畢直多啲買榮耀V6,旗艦CPU爽啲。我有同事買咗,今日¥2199,無昨天咁抵!因為今日已經唔俾用券,本來可以 ...

翡翠宮

Leanne123 發表於 20-11-12 12:30

睇過淘寶代安裝谷歌,見有寫M6、MatePad pro,你可以問下賣家確定下。可以確定今年出嘅V6、MatePad、X6等都唔得。

大宅

lyh80115 發表於 20-11-12 13:44
睇過淘寶代安裝谷歌,見有寫M6、MatePad pro,你可以問下賣家確定下。可以確定今年出嘅V6、MatePad、X6等 ...

Thanks

男爵府

回覆樓主:

我在這間買過 店家已裝好google play
還可加30元直發香港順豐取貨 用左個幾月 幾滿意

6.0復淛此段(emoji)LmRWclnCWNy₤打кǎI(emoji)Tá0宔(emoji)或坫击url链 https://m.tb.cn/h.4WkegSa?sm=c04771 至浏览er【酷比魔方 iPlay20國際版10.1寸4G全网通8核64G全贴合手机平板电脑】

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

謝謝各位JM教路呀

男爵府

icyblueblue 發表於 20-11-13 14:02
我在這間買過 店家已裝好google play
還可加30元直發香港順豐取貨 用左個幾月 幾滿意

請問部機快嗎?充電快唔快?

男爵府

Silver1127 發表於 20-11-24 08:07
請問部機快嗎?充電快唔快?

充電無手機咁快 充滿電可用四五個鐘左右 我主要用黎睇劇睇youtube 都暢順好用既 咁既價錢性價比算高了

男爵府

icyblueblue 發表於 20-11-24 10:12
充電無手機咁快 充滿電可用四五個鐘左右 我主要用黎睇劇睇youtube 都暢順好用既 咁既價錢性價比算高了
...

好的
我都是買來俾女上網課

因朋友幾年前喺淘寶淘了部懷疑係假嘅pad ...充來充去都充唔到電
哈哈

首頁

尾頁

跳至