時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hohoemio 發表於 20-11-23 20:11
一群可能中學會考都唔及格的師奶, 討論法律 ...
BK 的無知師奶, 一生人有冇見過律師, 有冇去過法庭 ? 或 ...

無知師奶? 你如何肯定網上師奶的學歷和見識低過法官?

大宅

ocarebear 發表於 20-11-23 13:03
教師會被譴責、甚至釘牌
警察會受監警會調查
裁判官做錯, 當冇事發生?

Agree. Everyone's performance should be monitored and appraised. No one can be excepted.

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

banbanmm 發表於 20-11-23 13:16
齊齊去投訴可能會有用

x 2

告訴大家投訴渠道、一齊去投訴班垃圾狗官~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

畀面勳章

ocarebear 發表於 20-11-23 22:36
佢老婆中學會考唔合格
畀個中學會考唔合格嘅老婆鬧得多
上嚟發洩

可能就係老婆比自己學歷高,所以成日被駡到狗血淋頭,惟有上C9網呻,仲要幻想C9個個低學歷,字都唔識多隻,咁先可以令自己無咁自卑

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

上師一句茅事就茅事!比佢哋玩晒啦!全港至惡係佢地!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

希望律政師睇緊D!唔好放生D人!唔好比黃官玩野!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

littlesister 發表於 20-11-24 09:40
可能就係老婆比自己學歷高,所以成日被駡到狗血淋頭,惟有上C9網呻,仲要幻想C9個個低學歷,字都唔識多隻 ...

你地唔好怪佢啦, 係人都知會考唔合格, 只要肯努力就可以繼續升學, 無論係學士、碩士、博士, 呢啲低文化水平嘅人, 最叻咪就係考過個會考囉, 考過又唔代表合格嘅.

琥珀宮

畀面勳章

SU213 發表於 20-11-24 10:37
你地唔好怪佢啦, 係人都知會考唔合格, 只要肯努力就可以繼續升學, 無論係學士、碩士、博士, 呢啲低文化水 ...

咪就係識26個字母就大把囉,所以當C9連26個字母都未識晒囉,幾十歲男人老狗要靠在C9網同C9嘈黎平衡心理,好明顯在現實世界係個不折不扣既 loser

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章

hoivy 發表於 20-11-24 12:54
對佢依種傻仔黎講,識26個字母已好勁架啦,佢係現實生活只係垃圾一件,一條無用既可憐蟲。
...

現實中係俾老婆日鬧夜鬧既門口狗,可能係個食軟飯既廢柴添

禁止訪問

水晶宮

2024勳章

Hohoemio 發表於 20-11-24 19:54
我買樓買得多, 當然見得律師多, 你住死一世公屋劏房, 叫你去中環都唔識出閘啦.
仲有教曉你,大律師才是打官 ...

買樓買得多?怕係買海洋公園二手平價飛買得多吧

別墅

Hohoemio 發表於 20-11-23 20:11
一群可能中學會考都唔及格的師奶, 討論法律 ...
BK 的無知師奶, 一生人有冇見過律師, 有冇去過法庭 ? 或 ...

你可能好有學識,但我見到你品格嘅低劣 [smile,果然有學歷唔等於有人格

琥珀宮

畀面勳章

Hohoemio 發表於 20-11-24 19:54
我買樓買得多, 當然見得律師多, 你住死一世公屋劏房, 叫你去中環都唔識出閘啦.
仲有教曉你,大律師才是打官 ...

白痴仔,律師係職業統稱,律師包括大律師同事務律師,識少少就扮代表,果然係廢柴,抵被老婆鬧爆你

琥珀宮

畀面勳章

czl115 發表於 20-11-24 21:09
買樓買得多?怕係買海洋公園二手平價飛買得多吧

YC 一向滿口謊言,之前有英文差到爆既件肥野,都吹到自己疑似醫生,話自己納 1 million 稅啦

禁止訪問

水晶宮

2024勳章

littlesister 發表於 20-11-24 22:04
YC 一向滿口謊言,之前有英文差到爆既件肥野,都吹到自己疑似醫生,話自己納 1 million 稅啦
...

而家果件cheap精,抽個100蚊百佳券都要用7張電話卡抽,把100蚊睇到天咁大,又專買二手平飛,你信佢有幾高端

琥珀宮

畀面勳章

czl115 發表於 20-11-24 22:14
而家果件cheap精,抽個100蚊百佳券都要用7張電話卡抽,把100蚊睇到天咁大,又專買二手平飛,你信佢有幾高 ...

男人老狗 cheap 成咁?我有幾張電話卡都費事抽啦,果然係廢柴

伯爵府

littlesister 發表於 20-11-24 22:04
...
滿口謊言不特止,黃屍好多由極度自卑變自大,買樓買得多呢句好笑!BK得佢一個買得多樓咩,井底之曱

琥珀宮

畀面勳章

juniormiu 發表於 20-11-24 23:25
滿口謊言不特止,黃屍好多由極度自卑變自大,買樓買得多呢句好笑!BK得佢一個買得多樓咩,井底之曱 ...

咁多樓在手又邊會為$100 搞咁多野丫,零頭黎啫,邊會浪費心神去做呀?井底之曱呢個稱呼真係到位

首頁

尾頁

跳至