網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

自己大意用開嗰間集運原來唔可以轉運食物,件貨已去緊,有冇JM最近用私集運食物?最後有冇事?
另有冇介紹邊間講到明可以運食物?唔該哂!

大宅

winwint 發表於 20-12-15 12:54
自己大意用開嗰間集運原來唔可以轉運食物,件貨已去緊,有冇JM最近用私集運食物?最後有冇事?
另有冇介紹邊 ...

你去隔離post睇下
好似神州咩都得,但係好多問題。。

評:集運(真實用後感)
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23402480

男爵府

回覆 DophinW 的帖子

唔該哂

別墅

回覆樓主:

考慮下哩間,一直可運小量食物
https://www.bbgo-ex.com/mobile/register.html?url=NDgzMA==

男爵府

回覆 tomngs3a 的帖子

唔該哂

珍珠宮

tomngs3a 發表於 20-12-19 19:03
考慮下哩間,一直可運小量食物
https://www.bbgo-ex.com/mobile/register.html?url=NDgzMA==
...

請問植物可以嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

天貓 發表於 20-12-20 09:08
請問植物可以嗎?

我淘過食物, 植物, 甚至泥土都試過用新世代, 今發明至或後至。
其實食物差不多間間私集都可以, 只需問下私集, 而植物就不要問, 有人用過邊間就邊間, 填都不要填植物, 寫園藝用品就可以了, 運植物又不是走私, 最怕你運受保護植物啫, 海關查最多報銷當無左。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

andyman 發表於 20-12-20 10:13
我淘過食物, 植物, 甚至泥土都試過用新世代, 今發明至或後至。
其實食物差不多間間私集都可以, 只需問下私 ...

謝謝您

水晶宮

andyman 發表於 20-12-20 10:13
其實食物差不多間間私集都可以, 只需問下私 ...

我試過問私集,豬肉乾話NO、鹵蛋又話 NO、餅乾都唔得. 佢一句答:食物NO.
JM們可介紹有邊間集運可運嗎?
Thank you

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

loolooloo 發表於 20-12-20 21:02
我試過問私集,豬肉乾話NO、鹵蛋又話 NO、餅乾都唔得. 佢一句答:食物NO.
JM們可介紹有邊間集運可運嗎?
T ...

而家用緊集運世家, 以前用過新世代, 咇咇, 晉越, 香港集運, 每間都可以, 後兩間不適合我已列入黑名單。

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

andyman 發表於 20-12-21 07:36
而家用緊集運世家, 以前用過新世代, 咇咇, 晉越, 香港集運, 每間都可以, 後兩間不適合我已列入黑名單。

...

Thank you JM
咇咇近我,好用嗎?

翡翠宮

loolooloo 發表於 20-12-21 09:14
Thank you JM
咇咇近我,好用嗎?

咇咇都可以的, 但截單時間是下午三點。
而集運世家是 晚上 10點前下單, 明日下午5 點到自提點, 而且平少少。

水晶宮

andyman 發表於 20-12-21 09:22
咇咇都可以的, 但截單時間是下午三點。
而集運世家是 晚上 10點前下單, 明日下午5 點到自提點, 而且平少少 ...

唔該晒你

首頁

尾頁

跳至