自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

ngwong2 發表於 20-12-15 16:41
pls pm to me,tks

可以公開講 , 搵 eko皂液器 就得

即係出垃圾桶個隻牌子,香港都有得賣,但皂液器就未見過,可以充電,可以加自己鐘意既洗手液,有分泡沫型同液體款

侯爵府

畀面勳章

baby_yee 發表於 20-12-15 16:45
想問有幾深? 我都搵緊,但要擺埋printer, 驚深度唔夠

應該唔得,你睇下有冇其他款,30cm 深 60cm 闊。

4(emoji)(emoji)wQGucKPWoiY₤噠閞℡(emoji)(emoji)/宝(emoji)或點几链节 https://m.tb.cn/h.4TWFN2z?sm=e0fe52 至瑬览器【特价创意书架办公室杂志架绘本架儿童收纳架落地带轮置物架可移动】

水晶宮

IloveJJ 發表於 20-12-15 16:41
淘過好多好用野:洗碗機,氣炸鍋,即熱水機,收納小家品,全身鏡,健身單車。
最喜歡佢唔係剩係平,係多好 ...

即熱水機好唔好用?邊隻?

水晶宮

PW530 發表於 20-12-15 17:12

應該唔得,你睇下有冇其他款,30cm 深 60cm 闊。

30cm 我岩岩夠呀,唔該晒你

水晶宮

回覆樓主:

呢條圍裙超級暖,實用

水晶宮

回覆樓主:

呢件勁厚同平,我b件係香港買450蚊都冇呢套45蚊的好著

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

Fishqqma 發表於 20-12-15 16:11
同一樣的東西,淘淘平好多!
之前上Facebook 買衫比阿女,
無意中發現係淘淘有,

樓主,請問旋轉書架好用嗎?

象牙宮

回覆樓主:

好多,廚房地櫃,衣車,廚師機,酸辣粉,.....好多野都淘!不過大型長用電器唔會淘

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Fishqqma 發表於 20-12-15 16:11
同一樣的東西,淘淘平好多!
之前上Facebook 買衫比阿女,
無意中發現係淘淘有,

珍珠宮

回覆 Fishqqma 的帖子

家有小b 確實好需要上門
我好憎伏係屋企弓後

等我tea 完shopping 完買晒野
施施然去自提點到攞!

大宅

回覆樓主:

led 灯盤。
平身吸頂燈係燈泡及得一个螺丝栓,壞了燈座,想成个換但發覺現在的led燈要兩个或三个螺絲栓上天花。最後只換了燈盤,平靚正。

大宅

回覆樓主:

耳环堵
耳环架

珍珠宮

PPgrace 發表於 20-12-15 18:21

我覺得旋轉的不好用,感覺一啲書好易跌落地。

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

bluebell22 發表於 20-12-15 18:38
耳环堵
耳环架

買了!

uglytwins    發表於 20-12-15 20:07

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

PPgrace 發表於 20-12-15 18:21

細本書ok, 教科書咁大的書唔啱用!

男爵府

好媽媽勳章

我都有好多嘢想買...見你哋淘得咁開心,真係好羨慕啊!事關我一直都攪唔明啲運費係點計...
就啱啱上個月,我淘咗個大型晾衫架同一啲小家品,有啲有寫包郵直送,但係最後全部收咗我二百幾蚊運費,啲運費仲貴過個大型晾衫架.

跟住送貨嗰日,嗰間嘢又同一日但係分3次送嚟,我問第一個送貨嗰個點解唔一次過送嚟,佢話淘寶自動幫我將啲貨分開咗送落嚟.然後除咗第一個(單送一件大型晾衫架)係冇收任何費用外,另外兩次,就每次再收我$20,即係total要另畀$40.

第二個送嚟嗰時佢話要收$20,我己經一頭問號,我話己經畀咗運費,點解仲有其他費用要收?佢話因為我啲物品唔夠重所以要收,我咪即刻話,我同一張單一次過畀錢嘅,係佢哋幫我分開咗,如果一次過送點會唔夠重?!佢話叫我有咩自己打上客服問,佢唔知喎.

喺我留咗message等佢客服覆嗰時,第三個又話送嚟,又問我收$20,我話我啱啱先畀咗$20你同事,宜家你又話要再收過?跟住條友黑社會上身咁款,大大力掉我袋貨落地(心諗你咪掉囖,我入面得幾塊mon貼同十幾個衣架,又唔會爛),大大聲話:嗱!你宜家畀唔畀,你唔畀我就將件貨拎返倉,到時你要自己去攞.又畀張紙我睇,話係公司要收,如果我唔畀佢要自己貼...

最後我都係畀咗,諗住自己同客服講,點知到今時今日,客服係一個回覆被我都冇囖!!!

真係好差嘅淘寶經驗,攪到我唔敢淘...

大宅

但我成日會中伏

珍珠宮

依媽 發表於 20-12-15 20:00

我都有好多嘢想買...見你哋淘得咁開心,真係好羨慕啊!事關我一直都攪唔明啲運費係點 ...

你講得唔清楚,唔知點解你會咁發生。
但你話包郵直送,人家應該係指國內包郵。如果你直接送香港,運費會視重量同尺寸計。如果你用集運,賣家話包郵就指國內段,即送到你揀的集運倉。國內到香港段都係你比。
每次收20蚊,未聽過話唔夠重要收錢。係咪指偏遠地區或住宅額外收費?
係咪用順豐?下次用順豐啦,係貴啲但跟得好又答得清楚。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

豆漿機, 洗碗機, 毛巾, 整蛋糕模具, 即熱水機, 超厚打底, 電熱地墊, 公司暖枱墊, 放濕機, 浸腳桶。。。。。。。。

首頁
12345...11

尾頁

跳至