自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

男爵府

可能佢女友開始懷疑, 所以襯未比佢發現就block晒你先,
其實你都知係佢眼中你佔既係一個咩位置,
做女仔要愛自己多d, 你唔珍惜自己男人都唔會珍惜你

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 唔靚仔 外表似30中 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話 ...

妻不如妾,妾不如偷,偷不如偷不到。
諗住有得打友誼波,人生威豬事件checked! 男人係甘賤。
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

先唔講今次翻兜你

之前拍拖,一個月先見1,2次,節日前後才慶祝,即係節日嘅正日要陪正印,你一直係第三者,攝時間,賺愛撫,等食豬

你現在最有價值係隻豬,

如果你俾咗佢,注定以後消失得無影無蹤

你應該堅守,初夜留俾自己嘅老公

cathngai    發表於 21-1-1 11:30

伯爵府

回覆樓主:

你情況同我朋友n年前差不多一樣
我懷疑你同我朋友一樣做了第3者兩年都唔知
佢個男友又係咁大時大節係要提早或延後一天兩天同佢過
不停想發生關係
佢最後都同呢個男人搞左
個男人食左隻豬後再約佢出來都只係要搞
到我朋友拒絕唔想次次出來就只得呢樣野
個男就自爆不嬲有女友
仲就快結婚
叫朋友以後帶眼識人

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

分左手仲明知佢已經有女朋友,仲上佢屋企錫下攬下除晒衫訓埋上埋床二次,你咁都肯制咪比佢知你個心甩唔到佢囉!只係欠最後一步做唔到,佢咪退一步,block你等你囉囉攣。如果遲d佢再搵你,就肯定係佢估你怕令佢唔開心就會就範,你想要一心離開佢就咪再同佢有瓜割啦!

cathngai    發表於 21-1-1 11:31

翡翠宮

牛年勳章

老實渣男只想食處,佢搵你都係想搞嘢,食唔到咪block你囉,過一排unblock翻你咪自動獻豬囉!

又可以係佢女友發現咗你呢個ex,心諗條女咁賤分咗手成年仲上我男友屋企除晒衫上埋床,嬲得滯叫個男人block咗你。

翡翠宮

牛年勳章

大時大節唔同你正日慶祝,一定身有屎,唔通同你講:我生日留俾娘親,聖誕新年留俾屋企人......
樓主好大機會由頭到尾都係第三者

珍珠宮

我以為你話佢失咗蹤,原來只係block你。

佢block得你,證明佢唔想再花時間同你經營關係(無論朋友抑或戀人),唔關你有冇煩住佢事。

認清現實,唔好諗咁多,佢都做前一步,你仲緬懷過去無意義的。

珍珠宮

佢一同人關係唔好就搵第個女人,你絕對唔會係唯一。所以,清醒啲啦。如果你真係重要,佢唔會同你分手,更加唔會block你。

珍珠宮

回覆樓主:

除晒衫都唔俾攪,但仲肯車你返屋企?咁都唔算渣男喎

講笑,分左手就move on啦,做咩朋友吖!

男爵府

其實stage 4同處⋯⋯冇咩分別⋯⋯仲要做小三丶sp....
選擇性自愛根本係自欺欺人⋯⋯
要企硬就唔好淨係處唔比
應該乜鬼stage都唔好比佢⋯⋯

快快脆脆block左佢,2021搵過一個值得托付終身嘅人好過啦

cathngai    發表於 21-1-1 11:33

侯爵府

Protea 發表於 21-1-1 02:41
分左手仲明知佢已經有女朋友,仲上佢屋企錫下攬下除晒衫訓埋上埋床二次,你咁都肯制咪比佢知你個心甩唔到佢 ...

全中, 樓主馬上換電話等佢搵唔到你, 好好保護自己,唔好嘥咗呢度JM既苦口婆心。
只有時間先可以令人清醒睇真一個人。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

Er⋯⋯分後就唔好回頭,咁易俾人翻撩,只會被睇低,我直情覺得你現在倒貼,原配變小三,根本唔需要,去找個懂得欣賞你的人。渣男掉都掉唔切,你仲掛住?

伯爵府

回覆樓主:

你唔好再見呢個人. 佢淨係想同你做. 做完後一定飛你. 你既然想留返你的處比你老公就千其唔好再見D渣男. 呢D咁既男人. 就算娶了你,得到你之後會攪其他女人. 跟住飛你並離婚.

cathngai    發表於 21-1-1 11:34

大宅

樓主你堅持唔比渣男破處呢點我覺得你係一個聴明既女仔,心底裡你係知要點做既,其他jm 講得岩,條渣男食唔到隻豬先block你。你話唔甘心,渣男咪仲唔甘心佢諗住食到架嘛今次!

子爵府

回覆樓主:

似係佢女朋友要佢block 你,呢啲渣男有免費餐食點會主動block 你。遲啲風聲冇咁緊佢可能又揾返你,今次仲好,你連小3都肯做,追都唔駛追,好似免費X 咁,渣男最鐘意呢啲。老實講你哋都隨晒衫乜都做齊係差stage4,係意識上根本已經係發生左’關係‘ . 唔好自己呃自己當冇做stage4就係冇嘢。
樓主,真係要愛惜自己,你咁後生要揾個人拍下拖唔難,慢慢來姻緣到就有。

P.s 而家你應該反block 佢,唔好再回頭

男爵府

gigi_1234 發表於 20-12-31 18:59
小妹(25歲)同前度(30歲 有樓有車 唔靚仔 外表似30中 份工前景幾好)上年11月頭分手當時係佢突然主動提出 話 ...

所以完全唔明點解佢要block我 真係做唔翻朋友?
咁都唔明?你真係當局者迷!建議你Block 左佢,長此下去對你無好處,佢唔會娶你的。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

一世人,總會遇到幾個賤人!明擺搵你攝時間,浪子回頭,世間始終你好係拍戲綽頭!咪信呀!掉得你一次就有第二次!你仲領嘢俾佢掉左兩次!睇見都想幫你把巴佢!
傻女,前面仲有大片森林!祝你未來幸福!

別墅

回覆 C.Humphrey 的帖子

唔知點解我仲係好糾結於點解佢要block我....佢做野咁小心 應該唔係比現任發現咗
會唔會即係佢覺得對現任唔住 決心做返個好男人
唉 好似前人種樹 後人乘涼

子爵府

gigi_1234 發表於 21-1-1 10:07
回覆 C.Humphrey 的帖子

唔知點解我仲係好糾結於點解佢要block我....佢做野咁小心 應該唔係比現任發現咗

如果你想放低呢個人,就吾好再唸佢,更吾好為佢嘅無恥找藉口!2021年重新出發吧

首頁
45678...14

尾頁

跳至