夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

cupid0627 發表於 21-1-9 15:13
我反而好相信女人的直覺,樓主,你老公都係有啲身痕
佢唔能夠令你安心,係佢嘅問題
我失婚,自然話你知,離 ...

其實我都唔知點,成日都係講話信,但身體又唔信走去搵證據支持自己諗係岩定錯,我都好攰,有時會諗要一齊就唔好搵咩證據啦,我又忍唔住又會check佢,而家先一齊8年,仲有好多個8年,我咁樣點生活落?
所以人地話7年之癢係真係架!不過而家我老公可能已經心灰意冷喇!以前就算鬧交,佢自己煮嘢食食完會擺係度等我洗,今日佢煮食完自己洗返,我日日都沖一支咖啡比佢帶返工飲,佢今日都無攞支咖啡返工喇,好似真係同我劃清界線咁,我好心痛!

大宅

sasaki_peach 發表於 21-1-9 15:28
不如搵私家偵探check 下係咪真係有野?

太貴喇,我都有搵過啲人可以hack入佢電話睇佢電話入面嘅嘢,del左都睇得返,但好貴。

大宅

bsg 發表於 21-1-9 15:34
咁你諗下點同佢傾個仔歸邊個,財政點安排,早d準備好啦,到時可能佢出面真係小3承機順手離婚計點都唔好益 ...

個仔跟我,贍養費等官判

大宅

cupid0627 發表於 21-1-9 15:37
佢以前同人曖昧過,你當然會有咁嘅反應啦,信任破壞咗就好難重建㗎啦
所以,我覺得,你冇錯晒㗎,佢曾經傷 ...

佢覺得佢已經將個人交左比我,仲想點?日日返工放工返屋企,放假係屋企仲無安全感?連工都唔返咁好未?搵條鎖鏈鎖住我囉!

大宅

cupid0627 發表於 21-1-9 15:43
個心返咗未?
佢講嗰啲咪唔係樣樣野都可以同老婆講,反而要同外人講(我有冇理解錯?)
呢啲係咪歪理?

佢覺得我迫到佢就黎癲,做乜都無用,都係唔信佢

大宅

肥肥寶 發表於 21-1-9 16:02
其實你哋簽咗紙離婚未? 如果未離婚試下去婚姻輔導, 搵社工傾下,你要改變下自己如果唔係會逼到大家一齊癲 ...

未簽呀,係琴日講離婚嘅,佢一定唔會去婚姻輔導,佢返工忙到飛起,食飯嘅時間都無,點會有時間去做埋啲佢覺得無謂嘅嘢。
我都知我要改變自己思想,但唔易,我19年個陣都同自己講過唔好再提舊帳,但到鬧交又係提返,我都忍唔到,就算到左琴日佢話係我一手造成,我都係提返舊事,話係你唔岩在先。

大宅

kwhkwh 發表於 21-1-9 16:03
樓主, 如果個男人真係堅走既, 你做乜似乎真係冇咩用。不如你諗下點改善下自己性格不足。男事主曾經錯過, 佢 ...

我明呀,所以我而家根本做乜都無用,因為佢話佢真係受夠喇!覺得我癡線有病。

大宅

uckukuku 發表於 21-1-9 16:30
佢係好奇怪,但佢起碼都做啲嘢去令你有信心,你問下自己除咗質佢仲做過乜,你係做乜都無用,定係乜都無做 ...

其實唔提唔再講就無事無幹生活得好好,係我呢排成日質佢,今次仲要騷擾佢個客,佢真係覺得我好討厭

大宅

肥肥寶 發表於 21-1-9 16:30

最近佢又同其他女人傾偈惹起你嘅懷疑,所以就翻舊帳? 咁就佢 ...

第一頁有講

大宅

肥肥寶 發表於 21-1-9 16:46
其實佢係做咗啲口花花撩女嘅行為出嚟令到你不安,有冇真正出軌就未知, 你話仲愛佢咁唯有你忍耐下,我信佢 ...

希望啦,但今次佢好認真好嬲,我未見過佢咁嬲架,仲話講咩都無用,叫我叠埋心水離婚。

大宅

beebee67890 發表於 21-1-9 16:55
回覆 mayce860914 的帖子

睇文字都煩,兩個人都辛苦,有時對客男女都好,有啲人係口花花好多嘴,真係未必下下 ...

所以我老公今次好嬲,連6字真言(粗口)都講埋,佢平時都講粗口但唔會鬧我阿媽,所以我真係好乞佢憎。我又唔知會唔會有影響到個女人嘅家人,如果影響左就仲大獲,我老公做嘢個度都可能影響埋

大宅

wholemilk 發表於 21-1-9 18:11
男人有心事可以同老婆講,唔好咁傻啦,如果男人心事係搵錢太艱難,覺得自己不孝,養到老婆又養唔到老母,想 ...

所以我都明白佢咁講唔係大話

大宅

alicewong18 發表於 21-1-9 17:46
仲以為你雨過天青,又做乜攪到咁,如係仲愛佢,又冇確實出軌正據!咁宜家大家咪冷靜下,你唔好再煩佢嘞,等 ...

本來就真係雨過天青嘅,係我又衰多眼睇佢啲嘢,發生呢個誤會出嚟

大宅

終極熊貓 發表於 21-1-9 20:17

其實最終係咪誤會,我地做陌生人無人敢肯定

所以而家我只有咩都唔好講咩都唔好做,等冷靜左先再傾

大宅

honeybid2 發表於 21-1-9 20:36
1)女人既安全感係自己俾自己,唔係靠人俾。你咁既性格換10個男人都一樣無補於事。
2)唔好做FTM 喇,搵返 ...

我都覺得係因為我太得閒諗埋啲無謂野,我平時差唔多日日都會出街買送煮飯,又會返運動班,而家三日先出一次街買餸,其餘時間留係屋企同個仔困住,多左時間諗嘢就出曬事。

cathngai    發表於 21-1-9 21:55

大宅

honeybid2 發表於 21-1-9 21:11
冇錯。FTM 其實對男人黎講唔係一件咁吸引既事。一個女人長期自己對住一個小朋友困獸鬥,一係入媽媽group ...

我老公想我湊仔,bb個陣比99湊到一pat嘢咁,又文塞多拗撬,最後自己湊返,我老公又支持到生活開支,我早排都有講過返返工個人會無咁多嘢諗,但佢又唔想比99湊,我阿媽又返工湊唔到,阿仔唔洗返學要zoom,啲長老識鬼咩!

大宅

honeybid2 發表於 21-1-9 21:11
冇錯。FTM 其實對男人黎講唔係一件咁吸引既事。一個女人長期自己對住一個小朋友困獸鬥,一係入媽媽group ...

加上我生完又真係走曬樣,以前拍拖100磅多啲,生完最勁個陣140+,肥左2個碼,而家瘦返都120幾,頭髮又少左好多,佢都成日笑我肥豬,仲大隻過佢。我問過佢係咪對我無興趣,佢話佢都係講笑話我肥姐,我係生左個仔先肥之嘛,不過我覺得係有關係嘅!

大宅

Fion710 發表於 21-1-9 21:26
做ftm都要有條件,入得廚房出得大廳,雖然生過都要盡量keep好外表,老公辛苦搵錢返到屋企都想耳根清靜,老 ...

我樣唔差,我打扮下都出得街嘅,我煮嘢食都多花款,佢都好滿意,上年開始就整下眉、植眼睫毛,fu下mask,做運動減肥,但而家疫症只能夠多係屋企

大宅

子恩 發表於 21-1-9 22:06
咁全世界天下大乱啦,唔出街唔代表可以唸咁多幼稚野

你不停出post 響到搵藉口同駁回 回覆

我知呀,咪就係疑心重,信任問題。

大宅

cathngai 發表於 21-1-9 22:21
回覆 mayce860914 的帖子

l9年前, 你哋都未結婚,大家仲細,佢都未定性, 既然 佢選擇同你結婚生仔,又畀 ...

我搵過社工傾過,佢同你地講嘅都差唔多,一早就叫我介左睇電話呢樣野,但我都控制唔到,我老公原本都有set pw,但疫症要戴口罩用唔到face id就del pw,我又忍唔到開始睇返,成日睇完又忍唔住質佢,我知我問題係邊,我真係管得佢太緊要

首頁
12345...6

尾頁

跳至