夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主, 如果個男人真係堅走既, 你做乜似乎真係冇咩用。不如你諗下點改善下自己性格不足。男事主曾經錯過, 佢冇資格批評你疑神疑鬼。
講得衰D, 社會要容納曾被懲教人士,但有案底就有案底,抹5甩。但佢地同其他人一樣, 5鐘意既可以換老闆,換工作,你明白嗎?
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

mayce860914 發表於 21-1-9 16:15
我明呀,所以我而家根本做乜都無用,因為佢話佢真係受夠喇!覺得我癡線有病。
...
樓主你係明既, 但你5肯做又或者5肯的起心肝做,我們幫你5到。你無法改變別人, 但你可改變自己,前提你有猜冇決心。而你既的改變, 不為別人係為自己。

侯爵府

cathngai 發表於 21-1-10 21:21
我依家完全明白你講乜, 真係無話可說
x3 丫, 我都開始做cd rom 好了。

侯爵府

mayce860914 發表於 21-1-11 18:20
佢之前都試過喇
樓主, 問一下, 原來你先生有block 你的前科,點解你仲可以俾同樣事情再發生一次既?

侯爵府

caliamama 發表於 21-1-11 16:07
唔得閒就唔好浪費時間回覆我吖嘛
jm你真高eq, 呢下要向你學習。

侯爵府

caliamama 發表於 21-1-12 10:15
佢講得絕對冇錯呀~所以我咪話離婚 放生大家對你地都好架~唔知係我同你老公嘅表達能力差定係你理解能力差 ...
由樓主QUOTE 佢先生講野, 先不理先生係米真係有出軌,在人生處理上面,先生似乎係一個合情合理的人。
但係樓主活在自己世界中,沒有走入過先生的世界。
好似樓主話齋, 佢都係上來呻姐, 先生/旁人 的意見/想法, 樓主其實聽5入耳, 或者, 係說服先生/旁人去接受佢呢個生活態度。

cathngai    發表於 21-1-12 11:02

首頁

尾頁

跳至