自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

琥珀宮

https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E7%88%86%E9%BB%83%E5%BF%83%E7%A9%8E%E6%83%B3%E5%BE%A9%E5%87%BA-%E6%A8%82%E6%98%93%E7%8E%B2%E8%A6%81%E7%9D%87%E5%85%B6%E4%BB%96%E4%BA%BA%E6%8E%A5%E5%94%94%E6%8E%A5%E5%8F%97-082528208.html

伯爵府

冇興趣
唔接受
請退出

babycam    發表於 21-1-20 13:12

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

退出啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

唔想見到佢

ying_mail    發表於 21-1-19 18:51

大宅

回覆樓主:

TVB是否冇晒花旦?
我一定唔會睇佢啲劇

公爵府

回覆樓主:

唔想睇雞wing喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個女人太攻心計,我唔鍾意呢啲人﹗

babycam    發表於 21-1-20 13:12
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

唔接受佢,到呢刻仲未知醜字點寫?
講真佢做戲真係無興趣睇,請直接退出娛樂圈啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

唔接受
唔接受
唔接受

樂小姐,你有無上BK?

琥珀宮

Lihoma 發表於 21-1-19 18:55
唔接受
唔接受
唔接受

肯定冇啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

mandy952 發表於 21-1-19 18:55
肯定冇啦
推俾佢睇,或者佢識嘅人睇完話佢知

大宅

回覆樓主:

叫佢收檔啦,仲出嚟獻世~
唔好以為件事過咗一排,我地就唔記得先得架,諗返都覺得好嘔心呀

babycam    發表於 21-1-20 13:13

伯爵府

BK Milk勳章

梗係唔想再見到佢啦

佢食人老公已經係嚴重罪行,仲要食天后個男人,得罪全香港咁多大婆仲有佢啲粉絲,真係死十次都唔夠

琥珀宮

丁丁aunty 發表於 21-1-19 19:03
梗係唔想再見到佢啦

佢食人老公已經係嚴重罪行,仲要食天后個男人,得罪全香港咁多大婆仲有佢啲 ...

佢又唔係靚,tvb又唔係冇女演員,點解間唔中就見到佢出現,佢真係好討厭,唔該佢消失幕前啦啦,當為地球做返件好事啦,pls

伯爵府

BK Milk勳章

mandy952 發表於 21-1-19 19:08
佢又唔係靚,tvb又唔係冇女演員,點解間唔中就見到佢出現,佢真係好討厭,唔該佢消失幕前啦啦,當為地球做 ...

捱埋佢啦,應該播埋呢一兩套倉底貨佢就正式收皮㗎喇

子爵府

回覆樓主:

轉行喇,冇運行架喇

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

希望樂小姐睇到呢個post,放生佢啦,唔好再喺幕前

babycam    發表於 21-1-20 13:14

琥珀宮

gobaa49 發表於 21-1-19 19:12
希望樂小姐睇到呢個post,放生佢啦,唔好再喺幕前

係放生我地

Kumahung    發表於 21-1-19 19:16

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

仲出嚟做乜吖,觀眾們都唔like佢

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

丁丁aunty 發表於 21-1-19 19:09
捱埋佢啦,應該播埋呢一兩套倉底貨佢就正式收皮㗎喇

睇返套倉底貨,佢個樣真係唔靚,重要姣精扮唔識點姣,好難頂。

Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

首頁
12345...9

尾頁

跳至