自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢個人心好恐怖,親近人地個老婆,扮晒老友,跟住又同人地老公搞埋,咁賤既人仲點畀機會佢?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

琥珀宮

my005 發表於 21-1-20 11:56
呢個人心好恐怖,親近人地個老婆,扮晒老友,跟住又同人地老公搞埋,咁賤既人仲點畀機會佢? ...

其實老鼠安都好賤,要偷食都唔好搵老婆都識得,咁真係好hurt

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

唔想見到佢喎

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mandy952 發表於 21-1-20 12:00
其實老鼠安都好賤,要偷食都唔好搵老婆都識得,咁真係好hurt

我都憎佢﹗

唔明點解一個賤女人咁對佢老婆,佢都可以忍,仲可以同佢搞埋,佢唔覺得賤人個心態好恐怖架咩?

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

不了

琥珀宮

my005 發表於 21-1-20 12:02
我都憎佢﹗

唔明點解一個賤女人咁對佢老婆,佢都可以忍,仲可以同佢搞埋,佢唔覺得賤人個心態好恐怖架 ...

有得食唔食罪大惡極嘛
講真,就算搵食都行遠d啦

珊瑚宮

mandy952 發表於 21-1-20 12:04
有得食唔食罪大惡極嘛
講真,就算搵食都行遠d啦

男女都係賤人﹗

老實講,如果真係愛自己個老婆,點解可以畀自己老婆受咁多重既傷害?

不過,我地幾憎佢都好,鄭小姐選擇原諒左佢,我地仲有咩野好講?唯有祝福鄭小姐囉﹗

子爵府

Cathy1121 發表於 21-1-20 09:23
話簽左長約,樂小姐話她有薪水未拿
希望樂小姐有上BK...冇人再喜歡黃,甚至討厭!
叫佢收檔la

其實樂小姐同記者講呢啲好似係放緊風收下料啲人對黄復出嘅反應。黄已变成仙股,唔好有期望

已刪除用户

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

唔接受, 唔好比我見到佢。

琴晚睇堅離地, 堅覺得佢作狀...

我地睇堅離地係想睇個故仔,張振朗, 龔嘉欣, 甚至小三哥咋

大宅

希望樂小姐上bk見到
我地永遠不會接受chicken wing!! 叫佢打消念頭啦
btw 大家都會記得佢當日係的士行為……
加上本身佢形象都吾討好觀眾

子爵府

mandy952 發表於 21-1-19 18:09
https://hk.mobi.yahoo.com/news/%E7%88%86%E9%BB%83%E5%BF%83%E7%A9%8E%E6%83%B3%E5%BE%A9%E5%87%BA-%E6%A ...

最好退出娛樂圈
Sweetheartb

子爵府

mandy952 發表於 21-1-19 19:08
佢又唔係靚,tvb又唔係冇女演員,點解間唔中就見到佢出現,佢真係好討厭,唔該佢消失幕前啦啦,當為地球做 ...

同意,唔明佢咁嘅樣原來係港姐

男爵府

回覆樓主:

唔好玩啦,而家9點半都熄電視,tvb想大家慳電費?

珍珠宮

請直接退出娛樂圈吧, 吾想睇到佢, 想超反感

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

唔接受
請歸隱

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

coconutchung 發表於 21-1-19 18:51
TVB是否冇晒花旦?
我一定唔會睇佢啲劇

又唔係做得好,睇佢係堅離地裡面,可有可無啦

珍珠宮

simpleAA 發表於 21-1-20 07:38
回覆 mandy952 的帖子

唔好啦呱,睇見佢棚牙已經唔開胃

係囉以前都唔覺
夜晚套倉底貨,佢好似稍牙

珍珠宮

raicherry 發表於 21-1-19 21:32
如果佢拍返套“的士擒人夫”我或者會睇