影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

sasa@uk 發表於 21-3-3 06:15
你講跌左落深淵笑c 我
形容得好貼切
細個鍾意歌星最多買下cd , 但唔會沉迷研究佢

我唔想畀錢M記賺
如果我想買佢啲相我寧願去信和買

禁止訪問

珍珠宮

公海一有人出姜濤post 我就擔心
學花姐話齋,怕姜濤被人攻擊
雖然做藝人係必經階段,但都會心痛
叱咤攞獎時我好開心,因為平反左唔少亦吸左好多新糖
但今次呢個M 記廣告 .. 我無上次佢攞叱咤咁開心,而係多左好多擔心,我竟然有小小想呢個廣告快d 完

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-3-5 05:15

因為M記定價問題,所以令大眾不滿,係會連累代言人,藝人頭幾年都要經過走五關斬六將,我們陪著佢走⋯⋯

自由太多會令世人失去平衡

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

sasa@uk 發表於 21-3-5 05:15

一個善良努力謙虛誠惶誠恐不愛出風頭與世無爭的21歲男孩,每次見到有post無的放矢地攻擊佢都好心痛。

珍珠宮

MICMATL 發表於 21-3-5 22:43
一個善良努力謙虛誠惶誠恐不愛出風頭與世無爭的21歲男孩,每次見到有post無的放矢地攻擊佢都好心痛。
...

你覺得呢個麥記廣告係幫佢定害佢?
我覺得viutv 咁大個台,淨係掛住幫姜接廣告,但又無幫佢提高暴光率,舊年viu 見過姜幾多次?chillclub 都係上過一次咁大把。所以都仲有人成日話佢係乜水
有時真係覺得viu 無好好珍惜姜
見佢日日都有廣告出,個樣攰到眼都擘唔大

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

sasa@uk 發表於 21-3-5 22:52
你覺得呢個麥記廣告係幫佢定害佢?
我覺得viutv 咁大個台,淨係掛住幫姜接廣告,但又無幫佢提高暴光率, ...

我又覺得袁劍偉導演麥記廣告拍得好好,又捕捉到姜B果種可愛陽光,Viu 係資源有限㗎喇,全靠姜B吸引力接到咁多廣告增加曝光keep住人氣,姜B係黙黙耕耘唔鍾意出風頭果種,唔似其他人會日日IG 出post自我宣傳。

其實姜B演技幾好,有內心戲,劈友好型,但可能樣太BB,未搵到啱佢嘅戲路,如果遇到啱嘅角色,一定可以在演戲方面爆紅。

反而希望私追粉唔好係佢屋企等佢,比佢有番啲私人空間,可以落街透下氣。

珍珠宮

MICMATL 發表於 21-3-6 02:02
我又覺得袁劍偉導演麥記廣告拍得好好,又捕捉到姜B果種可愛陽光,Viu 係資源有限㗎喇,全靠姜B吸引力接到 ...

可能叱咤後Fb /報章洗版式鋪天蓋地講佢
依家又周街都見到佢
難免有d 唔太鍾意佢既人會覺得煩
每個藝人都會有hater , 希望糖們唔好同佢地理論,要明白hater 係唔會比我地講2 句就轉呔,佢地行出來踩姜就會踩到底,不如無視佢地唔好比機會佢地有機會講多d 野踩姜

伯爵府

sasa@uk 發表於 21-2-5 10:37
你是幾時入坑的 ?
我是全民佢面試時我就入了

X2

大宅

sasa@uk 發表於 21-3-6 04:54
可能叱咤後Fb /報章洗版式鋪天蓋地講佢
依家又周街都見到佢
難免有d 唔太鍾意佢既人會覺得煩

同意,未深入了解就不停踐踏,無謂同井底之蛙去理論

珍珠宮

kiwipokiwi 發表於 21-3-8 05:48
同意,未深入了解就不停踐踏,無謂同井底之蛙去理論

好在直到依家傳媒都好錫姜,對佢既報導都好正面

珍珠宮

睇呢個fb d 留言,只有姜糖先明白viu 當姜濤係搖錢樹,淨係推佢去拍廣告
姜糖們準備好投票呀,自己偶像自己撐

https://www.facebook.com/282149739243709/posts/871511980307479/?d=n

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-3-8 06:34
睇呢個fb d 留言,只有姜糖先明白viu 當姜濤係搖錢樹,淨係推佢去拍廣告
姜糖們準備好投票呀,自己偶像自己 ...

我唔知邊條link 係投票呀!可以幫下我嗎?Thx

公爵府

mickeywinnie3 發表於 21-3-8 08:21

同問

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

水晶宮

stagea 發表於 21-3-8 18:51

珍珠宮

mickeywinnie3 發表於 21-3-8 08:21

今個星期日14/3 開始
應該在viutv 投吧,未公佈

珍珠宮

stagea 發表於 21-3-8 18:51

個餐完左,唔知下星期會唔會有surprise 呢 ?
廣告賣到咁大,無理由只做一星期

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sasa@uk 發表於 21-3-8 19:33
個餐完左,唔知下星期會唔會有surprise 呢 ?
廣告賣到咁大,無理由只做一星期
...

希望有啦!
等待下,而家每晚都睇到廣告

水晶宮

sasa@uk 發表於 21-3-8 19:32
今個星期日14/3 開始
應該在viutv 投吧,未公佈

Thx

首頁

尾頁